Pluspunten

goede webshop

Pluspunten

Super geregeld Zoals het hoort

Pluspunten

Lage prijs, snelle verzending.

Pluspunten

Ik had een vraag die snel en op een vriendelijke en correcte manier online werd beantwoord. Mijn bestelling was verbluffend snel thuis. Top service!

geen.

Pluspunten

Goede website

Pluspunten

Alert en actueel. Gigantisch aanbod en mooie winkel.

Instelling filters en 'terug naar zoekresultaten' kan makkelijker op mobiele versie van site.

Pluspunten

Grote voorraad, over het algemeen scherp geprijsd. Ik breng mijn Canyon elk jaar langs voor een beurt. Nooit klachten gehad. Ik ben fan van 12GO, al jaren.

Koopjes (fietsen) op site niet daadwerkelijk aanwezig in winkel. Maar uiteraard wel een vergelijkbaar model, wat duurder is. Een klacht die op ons mtb-forum vaak, heel vaak langskomt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede voorlichting en prima prijs kwaliteit verhouding

Website actueel houden.....het product waar ik aanvankelijk voor kwam was niet meer voorradig en volgens de website was dat wel.

Pluspunten

Goede service en mooie producten. met fietsen veel merken dus keus voor iedereen.

ga zo door!!

Pluspunten

Prachtige en ruim gesorteerde winkel met veel voorraad, kennis van zaken en voor ieder wat wils. Je kunt er terecht voor eerlijk advies en gaat naar huis met een positieve ervaring. De prijs is erg aantrekkelijk en concurrerend! Ik kom graag terug als klant.

Hou deze prijsstelling vast! Graag op de site een selectiemiddel toevoegen o.b.v. persoonlijke doelen/wensen van een klant en daarmee een voorstel doen voor een fiets. Testevents voor racefietsen organiseren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en makkelijk

Pluspunten

Goed geholpen van de zomer bij het uitzoeken van de fiets+ kleding. Op 30 december 2016 een servicebeurt laten uitvoeren. Op 30 december 2016 een servicebeurt laten uitvoeren, maar door de drukke periode duurde het langer dan aangegeven en als tegemoetkoming de kosten voor de beurt niet te hoeven betalen.

Geen verdere verbeterpunten nodig

Pluspunten

Zeer scherp geprijsde stuurpen uit de opruiming bleek na bestelling niet mee leverbaar, maar voor hetzelfde bedrag werd me een veel duurdere versie aangeboden. Mijn aanvankelijke teleurstelling sloeg spontaan om in een grote tevredenheid.

Pluspunten

overzichtelijke web pagina

Pluspunten

Goede en vriendelijke hulp. Snel!

Pluspunten

supersnel kunnen leveren

Pluspunten

Veel keus,enthousiaste medewerkers,mooie winkel

Bij de accessoires ligt alles merk, wat het zoeken naar iets lastiger maakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wysiwyg : what you see is what you get !

Geen,doe zo verder.Top!!

Pluspunten

-goede communicatie -snelle service -prima assortiment

geen

Pluspunten

Geweldige service! Goed advies Veel aanbod

Helemaal niks

Pluspunten

-betrouwbaar -snel -veel keus -deskundig personeel -zeer goede prijzen -prima service

geen

Pluspunten

Zeer snelle communicatie via de mail. korting gekregen met een code, echter werkte deze niet maar had de bestelling wel geplaatst, maar had iets vergeten van zelfde bedrag als korting en deze kreeg ik direct opgestuurd en ontving ik tergelijke tijd met mijn huidige bestelling! Heel erg bedankt! En jullie teamkleding ziet er super uit!!

Geen verbeterpunten!

Pluspunten

Prachtige zaak met een enorme keuze in alle soorten fietsen. Kwam voor MTB, kreeg goede adviezen en omdat mijn maat in de sale was uitverkocht kreeg ik korting op een nieuw model. Ook goede aftersale care, klant- en oplossingsgericht.

Zet het gewicht standaard bij de algemene specificaties, belangrijk criterium bij de keuze.