Pluspunten
Snelle duidelijke levering
Pluspunten
Goede communicatie, vragen snel beantwoord Snel verstuurd
Pluspunten
Goede prijsstelling
VerbeterpuntenEen tweede filiaal, liefst in het zuid-oosten van Nederland
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Producten waren netjes verpakt.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
duidelijke website
Pluspunten
Contact via wattsapp bij onlijne bestelling. En het goede en prettige personeel zowel in d winkel als werkplaats.
VerbeterpuntenNu geen
Pluspunten
Mooie website en snelle levering bestelling.
Pluspunten
Communicatie, aanbod
Pluspunten
zeer veel op voorraad en ruime keuze en netjes
Verbeterpuntenklanten niet te lang laten wachten op hulp of vragen
Pluspunten
Zowel online bestellen als aankopen in de winkel zijn een feestje. Ook contact via Whatsapp verloopt als een zonnetje. Vriendelijk en betrokken personeel. De moeite waard om af en toe even naar toe te rijden!
VerbeterpuntenZe zijn al druk bezig om de service nog verder te verbeteren!
Pluspunten
snelle levering, concurrerende prijzen.
VerbeterpuntenOp sms en app werd niet gereageerd.
Pluspunten
Snelle verzending.
Verbeterpunten- beperkte productinformatie: het was moeilijk het verschil tussen verschillende MTB schoenen te bepalen - beschikbaarheid stock van 1 product was niet correct, ik kon wel bestellen, maar was niet leverbaar - gratis retour - slechte ervaring met levering via PostNL in België: pakket was bij de buren afgezet in een bijgebouw terwijl ik wel thuis was en zij niet. Ik kreeg geen bericht bij welke buren geleverd was. Pas na enkele dagen was het pakket terecht.
Pluspunten
Snel, netjes
Pluspunten
- goede prijs - snelle verzending - goed verpakking
Pluspunten
S' avonds besteld en de volgende dag al binnen, super!!
Pluspunten
Snelle en correcte levering
VerbeterpuntenNiets op aan te merken!!!
Pluspunten
VerbeterpuntenVia de webshop 2 bonnen besteld voor ieder €50. In plaats 2 bonnen van €50 kreeg ik er 1 van €100. De bonnen waren niet bedoeld om als 1 kado gegeven te worden. Erg teleurstellend.
Pluspunten
behulpzaam met vragen , snelle levering en scherp geprijst
Pluspunten
Grote keuze, professionele advies, aanbieding voor mij op het juiste moment
VerbeterpuntenEr was per ongeluk de verkeerde fiets gereed gemaakt.
Pluspunten
Heldere website, duidelijke omschrijving en spelregels m.b.t. retourneren.
VerbeterpuntenIk was in de winkel geweest voor een fietsjack die volgens de website op voorraad zou zijn. Dat was dus niet zo. Thuis aangekomen maar via de website besteld en een dag later keurig thuis bezorgd. Verbeterpunt : voorraad indicatie zou meer up-to-date moeten zijn.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle service, ook bij vraag per mail snel antwoord
Verbeterpunten???
Pluspunten
Zeer snelle service. Ook correcte afwikkeling bij retour gezonden artikelen. Een echte aanrader. Van mij krijgen ze een 10!!!
Pluspunten
Klantgericht, proactief en snel handelen
VerbeterpuntenNog goedkoper is altijd beter :-)