Pluspunten
Snel geleverd, mooie kwaliteit producten en altijd leuke acties.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Correcte levering, gebruiksgemak van de website
VerbeterpuntenBetere omschrijving van de producten.
Pluspunten
Pluspunten
Heldere website & snelheid van levering was top.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs kwaliteitverhouding
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer snelle levering, doen wat ze beloven
VerbeterpuntenGeen, ga zo door
Pluspunten
Snelle levering, uitgebreid assortiment
Pluspunten
Vakkennis van de verkopers
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, goede producten, duidelijke informatie op de website
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Toegankelijke site. Duidelijke beschrijving. Hele goede levering. Ik geef 4 sterren. Gewoon omdat er altijd wel wat beter kan binnen een bedrijf. Ben zeer tevreden.
VerbeterpuntenGelet op deze levering. Niets op te merken
Pluspunten
Snelle en persoonlijke service. Bestelde fiets kon niet meer worden geleverd maar kreeg een prima alternatief.
Pluspunten
veel keuze
Verbeterpuntenwebsite aanpassen, opties toevoegen bij artikelen waar je details kunt veranderen.
Pluspunten
De door mij ingediende klacht over gekocht product is zeer goed opgepakt. Ik ben daar werkelijk tevreden over. Complimenten.
Pluspunten
Vlot en goed geholpen. Prima zaak.
Pluspunten
Staan je vriendelijk en correct te woord. Bovendien denken ze met je mee. De fiets die ik wilde bestellen was uitverkocht, maar na enig speurwerk werd ik teruggebeld met de mededeling dat er nog één fiets beschikbaar was! Ook toen er iets mis bleek met de fiets, mocht ik deze bij de fietsenmaker in de buurt laten repareren en na de ingestuurde factuur, had ik het geld in no time terug gestort op mijn rekening. Topservice!
VerbeterpuntenMisschien een goede extra service als de fiets in elkaar wordt gezet bij aflevering per post. Dus het stuur erop en de trappers erop.
Pluspunten
Uitgebreid assortiment. Klantgericht en -vriendelijk
Pluspunten
Ik had het verkeerde geleverd gekregen en dat hebben ze perfect opgelost
VerbeterpuntenLet op dat men de mensen de juiste spullen meegeeft
Pluspunten
Betrouwbaar, reageren snel en doen net dat extra stapje. Band was niet in assortiment maar werd speciaal voor mij besteld. Top.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Wordt goed geholpen door het personeel.
VerbeterpuntenZou het niet weten. Gewoon door gaan zo.
Pluspunten
Snel geleverd, goed telefonisch advies mogelijk en retourenboeken snel afgehandeld
VerbeterpuntenVoorraadbeheer?
Pluspunten
Snelle levering prijzen redelijk
Verbeterpunten1 van de producten. Spuitbus juice lube 69 besteld. Een spuitbus ontvangen zonder enige opdruk. Kale spuitbus waar niks op staat. Ik durf dit product niet te gebruiken. Gezien bedrag ga ik nu geen tijd en moeite nemen om weer terug te sturen, maar vind het wel een slechte levering.
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke internet pagina's
Verbeterpuntende rekening voor aktie-producten is verwarrend. er worden bijvoorbeeld 2 normale producten afgeboekt en 1 aktieproduct opgeboekt.
Pluspunten
Prijs kwaliteit en aanbod
Pluspunten
Snelle en prima levering binnen 24uur