Pluspunten
Snelle levering, overzichtelijke website
Pluspunten
heel goed bedrijf, goede klantenservice, goed advies, handig whatsapp contact voor vragen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Altijd snelle verzending, was ook een goede prijs.
Pluspunten
-Supersnelle verzending. -Goede prijs.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Zeer goede telefonische hulp en uiterst snelle levering. Top!
VerbeterpuntenHun nieuwe site is nog in beta en kan hier en daar nog wat tweaks gebruiken, maar dat komt allemaal wel goed.
Pluspunten
Groot assortiment, mooie winkel, vriendelijke en klantgerichte bediening, snelle reacties op mijn email/vragen, tevens ook goede afhandeling van mijn klacht
VerbeterpuntenZo doorgaan
Pluspunten
Prettige website
Pluspunten
Goed assortiment, mooie aanbiedingen
VerbeterpuntenOp de duitse site fahrrad.de kon ik geen bestellingen doen voor nederland. Moest ik alles opnieuw invullen op de NL-versie
Pluspunten
Er is veel keuze. En er werken enthousiaste mensen die zelf ook fietsen. Doordat het zelf fanatieke fietsers zijn kunnen ze je beter helpen.
VerbeterpuntenOp zaterdag is het vaak heel druk, waardoor het lang duurt voordat je geholpen word.
Pluspunten
Snel (webshop)
VerbeterpuntenZou het zo niet weten. Goedkoper mag altijd ;-)
Pluspunten
Goede en vakkundige verkopers in de winkel,snelle reactie over de mail bij vragen, Super blij met mijn nieuwe fiets.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Perfect geholpen tijdens aankoop van mijn racefiets en tijdens de aanschaf van accessoires in de winkel. Maar verkopen is 1, maar de service na de verkoop is nog beter. Ik had na 200 km een probleem met mijn racefiets en dit is op een voortreffelijke manier in mijn voordeel opgelost. dikke pluim hiervoor.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede service, ook na klacht afhandeling.
Pluspunten
Efficient, prettig
VerbeterpuntenMeer reclame op maat. Bijv. als iemand een racefiets heeft gekocht en een man is, dan zou je meer gerichte aanbiedingen kunnen doen, naast de generieke diensten.
Pluspunten
Goede persoonlijke benadering
VerbeterpuntenEen 2e vestiging in Noord Nederland!
Pluspunten
Goede en snelle service niet alle producten die ik had besteld waren in voorraad er werd keurig een alternatief geboden
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
snelle levering. meedenken tijdens telefonisch contact. behulpzaam
Verbeterpuntenvaak zijn aanbiedingen al uitverkocht of beperkt beschikbaar
Pluspunten
Goede levertijd. Goede service bij product klachten!
Pluspunten
Goede prijzen, goede spullen
VerbeterpuntenGereedschap wat lastig vindbaar
Pluspunten
Wilde een bibshort aanschaffen, maar wist mijn maat niet precies. Even gebeld en werd vriendelijk geholpen. Meteen besteld en de volgende dag geleverd. Bidshort zit als gegoten.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering Correcte afhandeling retourzending. Tel contact mbt info goed
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering Goede communicatie