Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Ik heb een prima service ervaren. Het product was niet op voorraad ikl werd verwezen naar de website die mij prima informeerde over de status van de bestelling.
Pluspunten
Grote collectie, snelle service, veel activiteiten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Scherpe prijzen, mooie spullen. Ook de fysieke winkel is een aanrader!
Pluspunten
Snelle levering Behulpzame medewerkers Mooie aanbiedingen
VerbeterpuntenFout op de website over verzendkosten bij een ultegra cassette met ketting
Pluspunten
staan klaar voor je
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik ken ze alleen als internet bedrijf. Er zijn een aantal 'grote' spelers in de fiets en onderdelnmarkt actief. Ik ben bij allen actief en koop daar waar de prijs met meest aantrekkelijk is. Service is goed, gewoon zoals het hoort te zijn bij een modern bedrijf. Weten wie je klant is en wat die van je verwacht. Goede order afhandeling, snelle service. Uitstekend!
VerbeterpuntenDe erg onduidelijke prijsstelling van de Trek fietsen. Telefonisch willen jullie geen prijzen geven, alleen in de winkel. Tja, dat is voor mij te ver om af te reizen voor een onderhandeling. Geen handel dus op dat gebied.
Pluspunten
service, klantvriendelijk
Verbeterpuntenop de website stonden verschillende uitvoeringen van mijn helmvoering onder hetzelfde bestelnummer. Dit leidde tot een verkeerde levering.
Pluspunten
Goede service en veel kennis van zaken
VerbeterpuntenHoge verzendkosten webshop
Pluspunten
Snelle en betrouwbare levering
Pluspunten
Houdt klant goed op de hoogte. Uitgebreid aanbod.
VerbeterpuntenGoed de voorraad aa geven
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenPlaatjes op website komen niet overeen met omschrijving (400gr / 620gr)
Pluspunten
Goede en snelle levering, met directe terugkoppeling wanneer iets niet meer leverbaar is
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan
Pluspunten
Snelle levering en goede service Ik heb mijn bestelling retour gedaan om diverse redenen. Per kerende post had ik het geld weer in mijn bezit, inclusief de kosten voor retour zending. Geweldig georganiseerd.
Pluspunten
snelle levering en uitstekende communicatie
Verbeterpuntenbetere controle uitgaande producten
Pluspunten
Veel keuze, goede service.
Pluspunten
Duidelijke website, prima nagekomen wat vooraf wordt beloofd.
VerbeterpuntenZo snel geen issues voor handen
Pluspunten
Correcte afhandeling vand de order, jammer dat een eerder gekregen kado bon niet via webshop verwerkt kon worden, maak er dan wel melding van dat niet alle kadobonnen zo verwerkt kunnen worden
VerbeterpuntenZie boven
Pluspunten
Ze doen precies wat ze beloven. Snelle levering en een goede service.
VerbeterpuntenNiet kunnen opmerken.
Pluspunten
zeer snelle afhandeling en berichtgeving en de keus is optimaal
VerbeterpuntenGratis verzending aanbieden
Pluspunten
Order goed en snel afgewikkeld na betaling. Correct verpakt.
Pluspunten
Service en presentatie
VerbeterpuntenArtikelen goed nakijken en controleren, juiste maat, alarm verwijderd, juiste artikel, alvorens te versturen.
Pluspunten
Zeer snelle levering en netjes verpakt.
VerbeterpuntenNiet kunnen ontdekken.