Pluspunten
Het bedrijf komt in alles positief over zowel klant gericht in zaak als via de telefoon en ook via de web site
VerbeterpuntenVerbeter punten heb ik niet
Pluspunten
Super goede service!! Kocht een bril in de uitverkoop maar daarvan bleek een rubbertje op het rechter pootje te ontbreken. Na reclame kreeg ik direct antwoord, conclusie was dat het bestellen in USA en dan opsturen duurder was dan gewoon een nieuwe bril op te sturen. Een dag later keurig bij de post een nieuwe bril met de mededeling dat de oude bril niet terug hoeft gestuurd te worden. Hessel!! Super snelle en klantgerichte oplossing en service geboden!!
VerbeterpuntenMijn ervaring: op dit moment geen verbeteringen nodig
Pluspunten
Omvangrijk assortiment in combinatie met scherpe prijzen en aanbiedingen. Goede service, zowel bij aankoop als achteraf.
VerbeterpuntenIn vgl. met de fietsenmaker om de hoek blijft onderhoud/reparatie een barriere geven: voor 1 uur rijden domweg te ver/lastig. Voor het on-line bestellen van onderdelen is de informatie verstrekking niet royaal: voor bepaalde onderdelen moet je echt kennis van zaken hebben, anders kun je geen juiste keuze maken uit het brede aanbod. (het magazine via de post was een verademing, dit met nuttige informatie/tips)
Pluspunten
snel levering goede producten
Pluspunten
Pluspunten
snelle levering, juiste prijs
Pluspunten
Duidelijk, snel en scherpe prijs
Pluspunten
Goede snelle levering
Pluspunten
Product is prima geleverd. Vooraf duidelijke informatie ontvangen over het product per e-mail.
Verbeterpunten1) Volgens de website was het product op voorraad, bij de bestelling bleek dat niet zo te zijn en duurde de levering enkele dagen. 2) Bij de geleverde wielset (10 of 11 speed) was wel een beschrijving hoe je een snelspanner moet monteren (wat iedereen weet die zo'n fiets heeft), maar geen beschrijving hoe je de tandkransjes moest monteren.Gelukkig biedt Youtube uitkomst daarvoor. Wat echt een misser is dat er een vulring bijgeleverd wordt (prima) voor als je een 10 speed cassette monteert, maar geen beschrijving dat en waar je deze vulring moet monteren!
Pluspunten
Overzichtelijke website en winkel. Vlotte en duidelijke afwerking en levering van bestelling (en)
Pluspunten
Klantvriendelijk en groot assortiment
VerbeterpuntenMeer product info op de site tav de schoenen die ik kocht
Pluspunten
assortiment
Verbeterpuntenmeer duidelijkheid vooraf en keuzemogelijkheden t.a.v. bezorging
Pluspunten
VerbeterpuntenBevestigingsmails belanden in de spamfolder (hotmail). Weet niet of jullie daar iets aan kunnen doen, maar bij andere webshops heb ik daar geen last van,
Pluspunten
Pluspunten
Goede service, ook via watssapp, waar zeer snel op gereageerd wordt.
Pluspunten
Voldoen aan wat ze beloven
VerbeterpuntenProduct was niet 100 % in orde( voorwiel zat slag in)
Pluspunten
Groot assortiment, korte levertijden, bestelde artikelen voldoen aan de verwachtingen.
Pluspunten
Zeer vriendelijk en je vragen worden goed uitgelegd ( in leken-taal en niet met van die moeilijke worden die niemand begrijpt)
VerbeterpuntenNa enkele minuten denken had ik nog niks Mijn ervaringen met jullie zijn zeer goed zowel in de winkel als op de webchop
Pluspunten
Snelle levering. Scherpe prijs. Veel keuze en een grote voorraad. Gepassioneerde en deskundige medewerkers
VerbeterpuntenWeinig. Ik ben nog een keer terug gekomen voor een piepende schijfrem. Had wellicht bij de af montage verholpen kunnen worden...
Pluspunten
Georganiseerd, behulpzame medewerkers en snel.
VerbeterpuntenKlein dingetie, Bij het rondkijken in de winkel soms iets te vaak aangesproken worden of je hulp nodig hebt. Eerst even rondkijken is wel zo prettig
Pluspunten
Snel en correcte levering
Pluspunten
Vriendelijk personeel en goede prijzen
VerbeterpuntenAanmeten en het goed zetten van het zadel en dergelijke. Ik vind dat daar meer aandacht aan besteed moet worden, zelf heel veel last gehad van mijn hamstring Door een te kleine fiets aangeboden te hebben gekregen.
Pluspunten
Super snelle levering.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door.