Pluspunten
Groot assortiment
Pluspunten
overzichtelijke site
Verbeterpuntenik bestelde op 5mei vóór 22h00 en besefte niet dat het een feestdag was en de banden dus niet de andere dag in huis konden zijn. mijn fout. maar wellicht kunnen jullie bij iedere bestelling aangeven op welke dag de klant het product kan verwachten. in mijn geval dus zaterdag.
Pluspunten
Aankoop prima verlopen. Mooi op tijd. Prima verzending.
Pluspunten
Snelle levering en veel op voorraad. Goed advies als je in de winkel bent.
Pluspunten
Zeer snelle levering, prima service vwb retourzendingen
VerbeterpuntenMisschien het retourbeleid nog iets meer verduidelijken. Ik werd nu geconfronteerd dat de retourzending op dinsdag was afgeleverd en dat het nog 2 dagen duurde voordat het geld was teruggestort
Pluspunten
voor 22:00uur bestellen en volgende dag in huis is Top
VerbeterpuntenGeen punten gevonden .alles was duidelijk.
Pluspunten
Een erg mooie en ruim opgezette winkel. Wat er in de webshop verkrijgbaar is, is ook in de winkel verkrijgbaar. En er loopt personeel rond met passie en verstand van zaken
VerbeterpuntenZo door blijven gaan
Pluspunten
alles prima
Verbeterpuntenheb ik niet alles is oké
Pluspunten
Snelle en volledige levering. Via track and trace status bestelling precies te volgen.
Pluspunten
Duidelijke website en goede voorwaarden
Pluspunten
Pluspunten
Zeer snelle reactie op mijn vraag en een duidelijk antwoord en uiteindelijk een snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke internet site
Verbeterpuntengb
Pluspunten
Snelle levering nette prijzen grote eigen voorraad
VerbeterpuntenRetour voor eigen rekening
Pluspunten
Duidelijke website, scherpe prijzen en snel antwoord op eventuele vragen.
Pluspunten
Netjes verpakt, snelle levering. Perfect
VerbeterpuntenGeen, met mijn bestelling is alles goed en snel verlopen. Ik ben zeer tevreden en zou er zeker weer bestellen
Pluspunten
Na telefonisch contact 's middags om ca. 18:00 kon ik die zelfde avond nog de fiets ophalen die ik graag wilde hebben. Snelle en goede service.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Uitstekende service: producten van goede kwaliteit, snelle levering, persoonlijke reacties en goede oplossingen bij vragen/problemen.
VerbeterpuntenSommige producten bij kleding zijn maar in 1 specifieke maat verkrijgbaar. Graag meer info, bv. zijn andere maten ook beschikbaar en per wanneer?
Pluspunten
duidelijk en user friendly web site, soepel verwerking van bestellingen. goed ondersteuning via whatsapp
Verbeterpuntengeeft a.u.b. de optie om het pakket optehalen bij een postnl afhaal punt. tussen 8:00-18:00 is er niemand thuis dus alle pakketten moet ik toch de volgende dag naar afhaal punt laten bezorgen. dit kan gestroomlijnd worden.
Pluspunten
Goede duidelijke site met mooie producten.
VerbeterpuntenLevering door Post.nl zou zeker beter kunnen. Misschien een andere pakketbezorger
Pluspunten
Service is super. Ook met garantie
VerbeterpuntenMeer kleding. Ik vind het aanbod van wielerkleding weinig.
Pluspunten
Snelle verzending. Correct afhandeling retourzending klantvriendelijkheid
Verbeterpuntenbetaalmogelijkheden buitenlandse klanten
Pluspunten
snelle afhandeling prima prijs
Verbeterpunten-