Pluspunten

- Zeer groot assortiment en kennis van zaken! - Af en toe goede aanbiedingen - Goede internet shop Vorige week zaterdag kwam ik om 16:15 bij de winkel aan om nog iets te ruilen. De winkel was officieel al gesloten maar mocht toch nog even naar binnen omdat er nog mensen in de winkel waren. Het zijn de kleine dingen die de service maken! Super.

Soms is het wel heeeeel erg druk, het voelt dan een beetje als fabriek waar je als nummer ipv als klant wordt afgewerkt. De langere openingstijden helpen wel maar op zaterdag zou de winkel wel tot 17:00 open mogen blijven. Verhuur/leasen van fietsen zou wellicht een mooie toevoeging kunnen zijn. Ik zou bijv. wel een half jaar een 45 km. fiets willen huren om te kijken of dit iets is voor ik het echt aanschaf. Of een goede mountainbike voor een vakantie.

Pluspunten

snelle levering en goede prijs

Pluspunten

Uitstekende service en klantvriendelijk

Pluspunten

Snel geleverd volgens afspraak

Pluspunten

Service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim assortiment, vriendelijk personeel

Paar keer iets mis gegaan doordat een fiets niet op voorraad bleek hoewel dit wel op de site stond en 2 keer verkeerd geadviseerd met producten wat uiteindelijk wel goed is opgelost. Het meest jammer vond ik dat mijn fiets schade plekjes had.

Pluspunten

goede service en snelle levering

Pluspunten

Bestellen ging zoals het hoort, gemakkelijk en snel. Product werd snel geleverd binnen 12 uur ! Naderhand had ik product ondersteuning nodig en dit contact verliep ook erg prettig !

Vooral zo door gaan !

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

duidelijke en snelle communicatie via mail

betalingen niet vanuit Nederland (België in mijn geval) moet toch ook kunnen via bancontact / visa-mastercard / PayPal ... is vlotter en makkelijker vergeleken met de huidige mogelijkheid. retourzendingen bij andere internet-shops waar ik regelmatig bestel zijn eenvoudiger en bovendien gratis. Ik heb 16,40€ retourkost betaald (goedkoopste systeem via Bpost) aangezien ik niet onmiddellijk een nieuwe bestelling had geplaatst (en betaald). Het zou klantvriendelijker zijn om bv. een termijn van 6 maanden te geven voor een nieuwe bestelling, waarbij deze kosten dan volledig worden terugbetaald. Of zoals bij bike-discount.de gratis retournering zonder enige aankoopverplichting

Pluspunten

Pluspunten

zeer veel keus

ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prijs, service , communicatie

betaling alleen via overschrijving voor BE klanten. daardoor veel te lange levertijd tov mantel. dringend Bancontact of Paypal als alternatief.

Pluspunten

Overzichtelijke website. Kon goed vinden wat ik zocht. Snel geleverd.

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie winkel, grote sortering

Eerlijker voorlichting over voorraad. Mijn fiets was telefonisch zogenaamd op voorraad, toen ik hem wilde meenemen kwam hij over 2 dagen en daarna bleek hij geheel uitverkocht. Iets te gladde verkooppraat. Verder vreemd dat je een fiets van 3000 op de eerste verdieping uitzoekt en daarna alleen met een winkelmandje de accessoires mag gaan shoppen. Beneden zijn de medewerkers vriendelijk maar weten natuurlijk niet wat je hebt gekocht boven.

Pluspunten

Mijn pakket was super snel en zonder problemen afgeleverd. De wielrenkleding die ik had uitgekozen zag er fantastisch uit. Ik ben er gelijk een rondje mee gaan fietsen.

Pluspunten

Goede service en scherpe prijzen

Wachhtijd werkplaats

Pluspunten

Goede eerste indruk en vriendelijke ontvangst. Vakkundig advies.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijk overzicht produkten

Pluspunten

Duidelijke website Eenvoudige bestelsysteem Vlotte levering Scherpe prijs voor een top helm

Pluspunten

Vlotte verwerking, goede informatie verstrekking en goede afhandeling van een item dat retour ging.

Nvt

Pluspunten

snelle levering product voldoet aan verwachting

Pluspunten

Goede communicatie

Verhuisbericht zijn nog niet doorgevoerd

Pluspunten

Werkt perfect!

Pluspunten

Razend snelle levering. Laagste prijs. Prachtig magazine.