Pluspunten
Snelle levering, competetieve prijs, communicatieve instelling word gewaardeert. (eerste levering was incorrect maar vlot afgehandelt)
VerbeterpuntenCheck de kleur van het te leveren product alvorens het in de doos gaat... (kleinigheidje) claim/verkoop een uniek maar algemeen product dat geen andere fietsendiscounter verkoopt. eigen reviews/adviezen/testevenementen bij producten (Zie Mantel)
Pluspunten
Erg vriendelijk, behulpzaam en deskundig personeel.
VerbeterpuntenInruil of mogelijke bemiddeling bij inruil van een racefiets bij aankoop van een hoog segmentfiets.
Pluspunten
vlotte levering,in goede staat ontvangen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede site, snelle levering
Pluspunten
Snelle afhandeling, snelle afhandeling bij retour goederen!
Pluspunten
Zoeken en bestellen gaat gemakkelijk. Snelle levering, verpakking voldoende, kleine onderdelen scharrelen niet los in de doos.
VerbeterpuntenWellicht een uitgebreider assortiment, ik mis bepaalde onderdelen voor stadsfietsen. Meer uitgebreideomschrijving waarbij aangegeven wordt waar onderdelen en gereedschappen op passen.
Pluspunten
VerbeterpuntenPrijs van product op website 130 euro, op het zadel 69 euro. Spectaculaire afprijzing valt dus wel mee.
Pluspunten
Snel, deskundig, behulpzaam.
VerbeterpuntenDe uitverkoop spullen meer in zicht plaatsen
Pluspunten
Fantastisch geholpen door medewerkers, fietsdrager monteren en fietsen erop zetten was een hoop werk en werd met zeer veel aandacht en voorzichtigheid uitgevoerd. Ik weet dat goede medewerkers slecht te vinden zijn, en ik hoop dat deze mensen de waardering krijgen die zij verdienen.
Pluspunten
Groot assortiment, zeer snelle levering en uitstekende service. Reageren snel op vragen per e-mail. Ze gaan ver in het tevreden stellen van de klant als er iets mis is, ook als dat buiten hun schuld is.
VerbeterpuntenMakkelijker zoeken op website
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over hoe ik ben geholpen bij de problemen die ik had met mijn verlichting. Goede tips en goede service!!
Pluspunten
Heldere website Scherpe prijzen Prima klantenservice Zowel een webwinkel als een fysieke winkel
VerbeterpuntenGeen bezorgkosten rekenen onder de €50 zoals men nu doet. Dit zorgt ervoor dat ik bij een bedrag lager dan €50 sneller bij Futurumshop bestel
Pluspunten
Levering van fietsen met aangepaste wensen snel en scherp geprijsd Aankoop via website redelijk complex en accessoires tamelijk duur
Pluspunten
de juiste spullen, snel geleverd !
Verbeterpuntenniet de goedkoopste
Pluspunten
De continental GP4000S (geen SII) zijn al geruime tijd uitverkocht. Op een 1 of andere manier heeft 12GO ze toch nog. Dit vind ik positief aan 12 GO. Een ander goed punt vind ik de gepersonaliseerde dozen bij ontvangst.
VerbeterpuntenBlijf deze banden houden:-)
Pluspunten
Fast, best price
Verbeterpunten-
Pluspunten
Duidelijke communicatie en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering, producten van goede kwaliteit en fysieke winkel. Verzending via PostNl. Niet gangbare, maar goede merken, die elders niet verkrijgbaar zijn.
VerbeterpuntenPrijzen meer laten concurreren, en voorraadstatus ook toepassen op winkelvoorraad (indien je ergens meerdere stuks van wilt hebben) Keuze mogelijkheid voor de dag van levering. Iets diepgaander aanbod / merken.
Pluspunten
duidelijke site en snelle levering van bestelde artikelen.
Pluspunten
Prima levering van prima spullen!
VerbeterpuntenLastig dat het aangetekend verstuurd werd. Had ik dat aangegeven?
Pluspunten
snelle levering scherpe prijzen
Pluspunten
keurig volgens afspraak
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle reactie en levering. Goede aanbieding.
Pluspunten
Goede service en communicatie naar de klant toe. Veel keuze in producten en duidelijke webshop.
Verbeterpuntenmomenteel geen.