Pluspunten
Zeer goed behandeld en netjes.
VerbeterpuntenBlijf zo door gaan.
Pluspunten
Prijs Goede en snelle complete levering
Pluspunten
VerbeterpuntenBetreffende de banden die ik heb besteld vond ik de omschrijvingen van de diverse binnen en buiten banden lastig. Bleek dat ik toch smalle banden had ipv van de iets bredere en dat snapte ik niet helemaal. Ondanks dit kon ik er prima mee op het strand rijden.
Pluspunten
goede prijs en snelle levering
Pluspunten
Duidelijke website, actuele informatie over beschikbaarheid onderdelen. Snelle verzending bestelde onderdelen
Pluspunten
Goede service. Snelle levering.
VerbeterpuntenProberen nog wat scherper met prijzen te zijn. De concurrentie is groot.
Pluspunten
Goeie prijs voor fietsen en goeie service
VerbeterpuntenDe prijs voor onderdelen en kleding ligt redelijk hoog
Pluspunten
Goed advies, goede spullen, prima service. Weten waar ze het over hebben. Altijd leuke aanbiedingen.
VerbeterpuntenKan soms erg druk zijn in de winkel.
Pluspunten
Goed verzorgd
Pluspunten
Niet kunnen vaststellen
VerbeterpuntenIndien een artikel niet meer leverbaar is, biedt het dan ook niet aan op de website, zeker niet met korting (Cube LTD SL 2015 in zowel 19 als 21 inch)
Pluspunten
Snelle service goede kwaliteit en erg klantvriendelijk
Pluspunten
Snelle levering, scherpe prijs
Pluspunten
Snel en correct geleverd Vooraf is er nog even telefonisch overlegd nav een vraag die ik had gesteld bij de bestelling. Ik reken op wat extra service mocht ik eens een onderdeel of zo iets nodig hebben.
Pluspunten
Goeie aanbiedingen, goede service.
VerbeterpuntenKan ik niet 1,2,3 aangeven.
Pluspunten
Uitgebreide keuze Stipt uitmuntende service
Pluspunten
Had mijn product in de aanbieding en was scherp geprijsd
VerbeterpuntenBeetje moeilijke menustructuur om bv Camelback onderdelen te selecteren
Pluspunten
snelle en goede levering. Goede prijs voor hun producten.
Pluspunten
goed verpakt, snel geleverd!
Pluspunten
Goedkoop
VerbeterpuntenZero
Pluspunten
Goede aanbiedingen, betrouwbaar, snel.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Webshop bestelling is keurig en snel afgehandeld, toen ik er een keer in de winkel was ben ik ook prima geadviseerd.
VerbeterpuntenDe openingstijden;tot 17.00 open, op maandag gesloten, in de winter geen koopavonden zelfs op oudejaarsdag dicht. Dit is toch niet meer van deze tijd. Zo'n grote zaak heeft neem ik aan een groot team van medewerkers, daar moet toch wat mee te regelen zijn?
Pluspunten
Ruim assortiment. Deskundige medewerkers. Servicegericht.
Pluspunten
service vakkundig behulpzaam assortiment