Het is erg onoverzichtelijk om dingen te vinden op de website. Met het tapmenu. Als ik via de zoekfunctie zoek dan lukt het wel direct. Ook vind ik het heel lastig om mijn oude facturen te vinden die toch wel in het systeem staan.
Pluspunten
duidelijke site, goede en snelle levering
Pluspunten
snelle en correcte levering, goed op de hoogte gehouden van verzending
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prijs, snelle hulp bij product dat niet meer op voorraad was.
VerbeterpuntenTip: een plaats bij "mijn account" om oude bestellingen te kunnen zien.
Pluspunten
Snelle levering. Moest helaas iets retour zenden en dat was geen probleem, ook direct mijn geld terug.
Pluspunten
Goede snelle service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede prijs, brede voorraad
VerbeterpuntenNiet altijd tijd voor goed advies
Pluspunten
snelle en prima levering
Pluspunten
ruim aanbod en acceptabele prijzen
Verbeterpuntende spullen die op internet worden aangeboden zouden voor dezelfde prijs ook in de winkel verkrijgbaar moeten zijn. Dit maakt zoeken en winkelen in beide mogelijkheden aantrekkelijk.
Pluspunten
duidelijke site goede prijs goede levering snelle levering
Pluspunten
Assortiment wordt overzichtelijk weergegeven, snelle bezorgservice. Prijs producten soms scherper dan andere sites
VerbeterpuntenOp de mobiele versie vd site wordt de beschrijving vh product niet goed weergegeven en verdwijnt soms half achter de prijs/maat info
Pluspunten
Als je een medewerker iets vraagt, kan deze eigenlijk altijd deskundig antwoorden.
VerbeterpuntenLaat mensen ook even rondkijken. Ik werd binnen 5 seconden 'besprongen' door drie verschillende medewerkers. Ongetwijfeld goed bedoeld. Maar ja. Daarnaast had ik een aanbieding op de website gezien en in de winkel is daar niets van terug te vinden. Ik moest om het product vragen en toen kwam het wel te voorschijn vanuit het magazijn.
Pluspunten
Uitstekende producten prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenGarantie bepalingen met Trek aanscherpen,de zgn levenslange garantie is niet sluitend.
Pluspunten
Netjes verzorgt hulpvaardige mensen die je vriendelijk helpen
VerbeterpuntenMisschien wat meer met sociale media aanbiedingen in de wereld slingeren
Pluspunten
Goede waren, redelijke prijs, prima service.
VerbeterpuntenRetourzendingen niet gratis.
Pluspunten
Goede communiciatie: SMS ontvangen toen levertijd langer bleek dan aangekondigd. Klantenservice dacht goed mee en bood mij zelfs een iets duurder alternatief product aan voor dezelfde prijs, toen de levertijd langer bleek. Uiteindelijk heb ik een andere maat bestelt, die bleek te passen. Heel goed opgelost. Goede prijs voor product.
VerbeterpuntenDirectere link van voorraadbeheer naar beschikbaarheid op de website. Het product bleek in tegenstelling tot wat op de website stond niet op voorraad te zijn.
Pluspunten
Snelle service, duidelijke en overzichtelijke site
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam. Nemen alle tijd voor je.
Pluspunten
Komen gemaakte afspraken na.
Pluspunten
Netjes een bevestiging van de bestelling
Pluspunten
Interessante aanbiedingen (50% korting is echt aanzienlijk), snelle en gratis bezorging.
VerbeterpuntenWellicht aanbiedingen/ nieuwsbrief op maat. Ik ben bijv. Alleen in mrb en racefietsen, ondetdelen en accesoires geïnteresseerd.
Pluspunten
Prachtige website! Leuke aanbiedingen en activiteiten.
VerbeterpuntenBig meer aanbiedingen... ;)
Pluspunten
snelle levering deskundig personeel
Verbeterpuntenmogelijkheid bieden om pakketjes af te halen via pakje gemakje oid