Pluspunten
Vlotte levering
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering
Pluspunten
in de bestelling was een spuitbus olie ipv een flacon olie geleverd. Na een emailtje is kosteloos een flacon opgestuurd. Geweldig!
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
alles onder 1 dak, goede voorlichting
Verbeterpunten-
Pluspunten
Mijn klacht over verzendkosten werk keurig opgelost.
VerbeterpuntenFietsmand belachelijk duur.
Pluspunten
goedkoop; vriendelijk en kompetent;goed assortiment artikelen
Verbeterpuntenverzend montage-emulsion met tubeless banden
Pluspunten
Snelle levering en volledige levering. Goed verpakt.
Pluspunten
Snelle levering, mooie fiets, goeie prijs
VerbeterpuntenDe fiets werd voor de deur afgeleverd, maar er werd niet aangebeld. Bij toeval kwam mijn vriendin buiten en zag de doos staan. De doos was ook beschadigd, maar de fiets gelukkig niet.
Pluspunten
Ze hebben een groot assortiment fietsen in allerlei prijsklassen
VerbeterpuntenDe service is verschrikkelijk slecht. Een fiets verkopen kunnen ze. Daarna moet je niet zeiken
Pluspunten
afdeling sales is niets mis mee
Verbeterpuntenafdeling onderhoud. 1. ik zou zg op de verkeerde dag gekomen zijn voor de servicebeurt. 2. het zou een uurtje duren; na een en driekwart uur nog niets. zelf gevraagd hoe lang nog. STOND HIJ AL DRIE KWARTIER BIJ DE ONDERHOUD AFHAAL BALIE!!!! ' ja ik zei toch een uurtje'. Dus bewust drie kwartier voor niets laten wachten! Te lamlendig om even naar de wachtruimte te lopen (ongeveer 15 meter). Ik vind dit werkelijk ONGEHOORD. Hierdoor kwam ik in de file op de A12. Hele trip drie en een half uur! Ik zou het zeer op prijs stellen wanneer u contact met mij zou opnemen. 0654977983. J. Fleskens
Pluspunten
Deskundig en vriendelijk personeel. Je wordt als klant opgemerkt.
Verbeterpuntenweet niet
Pluspunten
ruime sortering en voor zover ik kan beoordelen kundig personeel
Verbeterpuntenbij drukte is het ook fijn als je gewoonn afgeholpen wordt en waarbij de verkoper niet van de een naar de andere klant stuitert zodat je steed weer op zoek moet naar een andere verkoper.
Pluspunten
Uitgebreid assortiment, goede en deskundige bediening, goede service.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
snelle levering goed assortiment
Verbeterpuntenassortiment winterkleding kan uitgebreider
Pluspunten
Ruim aanbod, overzichtelijke website, goede prijzen
VerbeterpuntenNiets op aan te merken
Pluspunten
Vakkundig personeel
VerbeterpuntenZondag open
Pluspunten
Kennis van zaken, hulpvaardig bij vragen
VerbeterpuntenVaste klanten korting :) Iets minder enquetes? momenteel een beetje overklill bij online winkels.
Pluspunten
Snelle levering. Op de dag van levering een mail met een indicatie van het geschatte leveringstijdstip (binnen een tijdspanne van 2 uur).Stevige verpakking. Duidelijke instructies voor eventuele montage.
VerbeterpuntenSpecificaties op de website kwamen niet helemaal overeen met de werkelijke specificaites (cassette van 11-30 versus werkelijke cassette van 12-28). Website niet goed leesbaar op iPad.
Pluspunten
Alles is overzichtelijk en daar door makkelijk onderdelen op te zoeken
Pluspunten
Supersnelle levering
Pluspunten
Vlotte levering