Pluspunten
duidelijke website, groot aanbod
Verbeterpuntenniet na iedere bestelling een beoordeling sturen
Pluspunten
Scherpe prijzen, snelle levering.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.
Pluspunten
veel producten en snel leverbaar
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering. Snelle afhandeling retouren.
VerbeterpuntenBij Kleding wat niet past worden bij retourneren verzendkosten doorberekend.
Pluspunten
Denken mee; staan open voor persoonlijke aanpassingen aan de fiets
VerbeterpuntenMinder massawerk, probeer nog meer exclusief te zijn, met name als het gaat om mogelijke combinaties op de fietsen (versnellingen, cranks, remmen, derraileur, tandwielen, e.d.). gezien jullie een mooie workshop hebben lijkt het me dat je juist nog meer mooie dingen kan combineren op de fietsen.
Pluspunten
Uitgebreide website. Snelle en correcte levering. Fijn magazine bij levering
VerbeterpuntenNiets. Doe zo voort
Pluspunten
Goede service. Sneller levering online.
Pluspunten
Scherpe aanbiedingen en groot assortiment. Overzichtelijke webwinkel en snelle levering
Pluspunten
snelle levering goede prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alles is verlopen zoals ik verwacht/gewenst had
VerbeterpuntenVoor mij op dit moment geen
Pluspunten
Snelle levering. Mooie website. Goede documentatie en goed vervoer.
VerbeterpuntenGeef duidelijk(er) aan dat er niet standaard een slot bij een fiets wordt geleverd.
Pluspunten
Fantasticsche duidelijke website. Makkelijk te gebruiken
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
VerbeterpuntenVerkeerde kleur leveren, vervelend.
Pluspunten
Leveren snel ! En goede prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
geen opm
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle afhandeling van bestelling
Pluspunten
Snelle levering Eerlijke prijzen
Pluspunten
Breed assortiment, snelle levering.
Pluspunten
Beschikbaarheid voor vragen over de app in de avond gratis bezorging
VerbeterpuntenBestelling was niet compleet, ondanks dat ik gebeld had of inderdaad alles meegeleverd was (fietstraines, wiel, inclusief buitenband). Daarnaast was informatievoorziening over app en telefoon tegenstrijdig aan wat ik aan bestelling moest opgeven om een volledig pakket te hebben voor binnentrainer. links op website werkte niet goed. Als ik het wiel automatisch mee wilde bestellen kreeg ik een carbon spray ipv het wiel. Voor nu niet positieve 12gobiking ervaring gehad dus. Geef het nog voordeel van de twijfel dus daarom hieronder toch maar 'Ja'
Pluspunten
ruime keuze, goede prijzen, correcte verzending/levering
Pluspunten
Fijne grote en overzichtelijke winkel, Veel en behulpzaam personeel met redelijk tot goede kennis van zaken. Uitgebreide collectie,zowel voor de sportieve als eenrondjedoorhetdorp-fietser. Wat me het meest positief is opgevallen is de uitstekende service van de werkplaats. Vandaag weer super geholpen,had een vervelende kraak in mijn frame en na wat grondig speurwerk met een kraakvrije fiets en zonder rekening huiswaarts gekeerd,helemaal top
VerbeterpuntenBen zelf fan van customparts en dat kan zeker nog wel beter.
Pluspunten
Snelle en goed verzorgde levering van bestelde artikelen. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Snelle levering volgens afspraak tegen een scherpe prijs.