2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Soms voordelig en leuke aanbiedingen

Ik zakte door de racewielen die ik 3 jaar geleden heb gekocht. "Geen garantie", was de enige tekst die ik hoorde. Ik had graag gehoord "vervelend voor u, meneer", maar ik hoorde: "u fietst bovengemiddeld als u 5000 km per jaar fietst". Alsof het slecht gedrag is.

Pluspunten

Duidelijke, gebruiksvriendelijke site Snelle afhandeling bestellingen Goede prijs

Per toeval/Google 12GO Biking op het spoor gekomen, dus qua naamsbekendheid/advertising is nog een slagje te maken

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt

Pluspunten

Goede en duidelijke webshop. Mooie en ruime fysieke winkel. Snelle levertijden. Snelle respons op vragen ingediend via web.

Bij online bestellen, lopen ordersysteem en voorraadsysteem niet altijd synchroon. Al enkele keren na plaatsing van bestelling een e-mail ontvangen, dat artikel toch niet voorradig was. Medewerker geeft dan zelf ook aan, dat de systemen niet synchroon lopen. Gevolg: lichte teleurstelling bij de klant...

Pluspunten

Kennis Duidelijke communicatie Vriendelijk personeel

De website voorraad wijkt nog wel eens af van de werkelijke voorraad

Pluspunten

goede opvolging - feedback snelle verzending

Pluspunten

eerste keer iets besteld helemaal goed, volgende keer weer

materialen voor gewone fietsen een idee?

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering. Geleverde achterlampje werkte niet. Aardige meneer aan de telefoon gehad. Heb meteen een nieuwe mogen ontvangen. Goede service. Later nog een vraag over internet gesteld. Dezelfde ochtend had ik al antwoord.

Pluspunten

- website overzichtelijk/ duidelijk/ informatief - snelle levering - gemotiveerd bedrijf/ medewerkers - up to date producten

I.v.m. mogelijke aankoop 2 racefietsen (op de zaak) is een verkooppunt in het zuiden wenselijk.

Pluspunten

Duidelijke site, voldoende producten, snelle levering, kwaliteis producten, prachtig duidelijk en vriendelijk magazine, kortom tevreden

Pluspunten

Ruime sortering, gespecialiseerd op fiets benodigdheden

Hulp/methode voor het bepalen van de benodigde maat zoals d.m.v. beenlengte of dagelijkse schoenmaat

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers, goede en complete uitleg. Nemen ook de tijd om alles goed uit te leggen. Je mag op vele fietsen proefrijden. Zeer tevreden over de gehele gang van zaken van kijken tot kopen.

Pluspunten

Breed assortiment. Prima service. Geregeld gunstige aanbiedingen.

Eigenlijk geen. Kan alleen maar zeggen, ga zo door.

Pluspunten

Prima site , goeie prijzen .

Foutje thuisbezorger , geen boodschap nagelaten als er niemand thuis was . Geen idee van ophaalpunt dus mailtje moeten sturen naar jullie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levert snel Goede prijzen Terugbetaling retouren gaat snel Vriendelijk en beleefd personeel

Retourproces makkelijker maken In de winkel niet met elkaar gaan staan te ouwehoeren maar klanten helpen Ik vond het afmonteren van mijn fiets die ik ophaalde heel slordig gedaan

Pluspunten

Prijs/kwaliteit oke Snelle levering Netjes verpakt

Pluspunten

Goede service en snelle aflevering.

Pluspunten

snelle levering , top .

Pluspunten

Eigenlijk altijd positief maar ik denk dat er altijd ruimte voor verbetering is. De mensen in de shop waarmee je te maken krijgt geven het het gevoel vakbekwaam te zijn, leuk pluspunt, tijdens het wachten op een reparatie/beurt was het erg warm na een gezellig verkoop gesprek kreeg ik een volle bidon koud water!

Misschien meer Italiaanse merken opnemen in collectie, bianchi bijvoorbeeld. En midden-hoog segment 1500-2100 en 2200 tot 3000 want volgens mij is het tot 2000 ongeveer en opeens sprong naar 3800-6000 etc

Pluspunten

Snelle leveringen Nog belangrijker was de snelle reactie op mijn vraag daags na ontvangst. Hierdoor kon ik direct met mijn wielset aan de slag

Vanuit mijn ervaring is het goed geregeld. De website/shop ziet er goed uit.

Pluspunten

Ik kan alleen maar positief antwoorden op deze vraag. De service is perfect en op al mijn verzoeken zijn snel en zonder problemen actie ondernomen.

Pluspunten

Vakbekwaamheid personeel, prijs, grootte assortiment, sfeer

Beter koffiezetapparaat ;-)

Pluspunten

makkelijk bestellen, afhalen ging goed, netjes geholpen

ik mis op de site een bewijs dat jullie lid zijn van thuiswinkel waarborg of een dergelijke organisatie.