Pluspunten

Ze nemen de tijd voor je.

Mogelijkheid tot proefrijden voor aankoop

Pluspunten

Telefonische knowhow

Voorraad online klopte niet. Levertijd klopte daardoor niet

Pluspunten

Snelle service Scherp geprijsd veel aanbod

geen idee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke site!

Retourneren van spullen lost geld, jammer!

wellicht helemaal geen bezorgkosten, ook niet onder de 50 euro

Pluspunten

groot assortiment

de uitgang beter aangeven

Pluspunten

Snelle afhandeling van bestellingen Deskundig en vriendelijk personeel Groot en divers assortiment

Meer gericht luisteren naar klanten indien deze 12GO Biking ergens op attenderen en niet afdoen met een standaard antwoord.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Directe levering van de fiets. Alle fietsen beschikbaar zodat vergelijken erg makkelijk wordt. Goede bereikbaarheid en geode parkeergelegenheid.

leveren via de internetshop duurt teleurstellend lang. (Op woensdagavond besteld en pas dinsdag in huis). Bij het kopen van een nieuwe ATB fiets werd me bij de verkoop aangeraden om de aanbieding van 4 nieuwe binnenbanden te nemen. Ik heb hier achteraf het gevoel bij dat dit een impulsaankoop is. Mijn gevoel zegt de verkoper me heft overrompeld. Dit verwacht ik wel op een markt in een touristenstad maar niet bij een professionele fietsenwinkel.

Pluspunten

Vriendelijke bediening Goed gesorteerd

Niet gelijk een verkoper op een klant af laten lopen als deze binnen komt of net binnen is. als een klant iets niet weet of niet weet te vinden, vragen ze toch wel aan een verkoper waar het ligt of hoe het werkt. komt over dat je te graag wil verkopen.

Pluspunten

fantastic customer service! things do not go always as planned, but what is important is to react to those in a customer friendly way.

Pluspunten

vriendelijk, snel en mooie prijzen

de service na aankoop. ik kreeg omdat een bril niet op voorraad was een belletje over een andere bril. ik vind dat service. al zou het ook service zijn om niet snel te zijn maar het tegen te houden voor een week later bv

Pluspunten

Hele snelle levering en genoeg voorraad

Hoe meer keus hoe beter het is.. Kan nooit genoeg zijn. Eventuele chat optie op de site

Pluspunten

Ik had op zaterdag een optie genomen op een mooie fiets. Helaas kreeg ik 's maandags te horen dat deze fiets voor mijn maat uitverkocht was. Van 12gobiking kreeg ik toen al een mooie aanbieding voor een fiets(die helaas net boven m'n budget was). Na wat heen en weer gewhatsapp(heel handig), tussen 12gobiking en mij kreeg ik die fiets voor de zelfde prijs als de fiets die ik eerst wilde. Heel klantvriendelijk en fijn voor een arme student!

Er mag een winkel in Den Haag komen wat mij betreft(grapje natuurlijk).

Pluspunten

Goede service en lage prijs.

Verruimde openingstijden.

Pluspunten

Goed advies, kundig personeel

Meer kassa's

Pluspunten

- Deskundig advies - Plezierige sfeer, prettige medewerkers - Snelle respons op vraag/klacht (ondanks het niet meteen kunnen geven van oplossing) - coulance regeling toegepast terwijl ik daar formeel geen recht op had (een aantal weken nadat ik fiets gekocht had, werd deze met korting aangeboden)

- in mijn geval, laat fiets even proberen, inclusief accessoires voordat finale aflevering plaatsvindt - laat resultaten opmeten zien (op papier), nu heb ik alleen mondeling advies (twijfel overigens niet aan juistheid daarvan) - moest behoorlijk lang wachten op mijn nieuwe fiets (voorspelde tijd werd 2x zo lang, monteren Trek Domane 5.2 kost blijkbaar meer tijd)

Pluspunten

Correct en vlot

Pluspunten

Netjes, ruime keuze en behulpzaam

Meer keuze onderdelen en kleding. Prijzen scherp houden in de winkel.

Pluspunten

- Snelle levering; - gemakkelijk ruilen toen bleek dat het spatbord niet op mijn fiets paste; - Goed (telefonisch) advies;

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kadobon volgende dag in huis na bestelling

Helaas jaartal verkeerd. Jammer genoeg kreeg ik geen nieuwe kadobon. Het is een kado, maar het advies van dd medewerker was om het zelf maar te veranderen. Waarom actiecode niet laten vervallen en gewoon nieuwe kadobon opsturen , zoals mijn voorstel was. Te moeilijk zei de verkoper:). Jammer!!

Pluspunten

Bestelling uit de webshop werd keurig binnen de aangegeven termijn geleverd

Pluspunten

Goede website,voordelige prijzen

Pluspunten

mooie winkel, ruim aanbod. deskundig. online goed ingericht

prijsstelling kan beter. product dat ik heb afgenomen bleek later elders goedkoper te zijn.

Pluspunten

Snel

geen