Pluspunten
Snelle levering goede prijzen duidelijk Site goede product omschrijvingen
Verbeterpunten-
Pluspunten
uiotgebreide collectie goede prijs-kwaliteit goede werkplaats
Verbeterpuntenik heb 2 keer een fiets gekochte ne beide keren vond ik de aandacht voor passen en afstellen te beperkt, waardoor via trial en error uiteindelijk zelf naar comfort gezocht moet worden. IK vind niet dat de standaard regels voor het afstellen vabn een fietys gevolgd worden.
Verbeterpunteninloggegevens vastleggen
Pluspunten
duidelijke website en snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Grote sortering en redelijke prijzen. Mooie aanbiedingen.
Pluspunten
Alles onder 1 dak en op een overzichtelijke webshop. Ruime sortering. Aantrekkelijke aanbiedingen.
VerbeterpuntenZou het nu even niet weten.
Pluspunten
snel en scherpe prijs. Goed assortiment
Verbeterpuntenkan altijd nog wat goedkoper
Pluspunten
had een crank besteld waar geen kettingblad bij zat stond niet op de site maar kreeg netjes een mail hierover.waarna het snel binnen had.
VerbeterpuntenNog niks
Pluspunten
Mooie aanbiedingen, snelle levering van spullen, prettig om status updates van bestelling te ontvangen.
VerbeterpuntenIk vind persoonlijk de winkel te massaal de kassa's doen me denken aan massa verkoop, alsof je in de supermarkt staat (echter lastig anders te doen ivm de drukte in de winkel), verder is over alles nagedacht, indeling winkel is logisch en het test fiets gedeelte is goede service,
Pluspunten
Snel en klantgericht
Pluspunten
snelle levering scherpe prijzen
Pluspunten
Goede service, snelle levering
Pluspunten
Vlotte bestelling snelle levering en Niet duur .
Pluspunten
Pluspunten
Goede website, snelle levering en redelijke tot goede prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Snelle service. Kocht mijn fiets, was op voorraad wat heel fijn was en werd direct afgesteld. Kon fiets meteen meenemen. Erg klantvriendelijk personeel!
VerbeterpuntenOngevraagd is er een 12GoBiking logo op mijn fiets geschilderd. Daar ben ik niet blij mee. Heb het meteen voorzichtig kunnen verwijderen. Hopelijk gebeurt dit niet weer bij eerste onderhoudsbeurt.
Pluspunten
Goede artikelen.
VerbeterpuntenOp bestelling via website ontvang je mail met orderbevestiging. In deze mail staat link voor betaling. Dat is verwarrend als je al via ideal hebt betaald. In de mail staat totaalbedrag aangegeven maar niet dat de betaling reeds via ideal is ontvangen.
Pluspunten
Zeer goede service en snelle levering. Ik had een speciaal verzoek in het opmerkingenveld opgenomen tijdens het bestellen. 12GO Biking heeft daar zonder problemen gehoor gegeven aan dit verzoek. Top service.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Al jaren een tevreden klant
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Enorm sortiment, duidelijke website, vlotte uitlevering van on-line aankopen
Verbeterpunten?? Ga zo door
Pluspunten
Perfecte service, zowel in de winkel als via internet.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
klant vriendelijk, probleem oplossend, zeker verstand van zaken, alles in huis, degelijkheid en zeker de service.
Verbeterpuntenop dit moment zou ik t niet weten, ga zo door.
Pluspunten
Zeeeeer snelle levering, vakkundige klantenservice, scherpe prijzen veel artikelen op voorraad die de lokale fietsenhandel niet heeft....
Pluspunten
perfect
Verbeterpuntenafmelden voor nieuwsletter werk niet. Daarom gaat alles von 12gobiking.nl nu in mijn "trash tray".
Pluspunten
Duidelijke site. Snelle levering. Goed contact over de vragen die ik had.