Pluspunten

Goede service, groot assortiment, fiets kan direct worden klaar gemaakt.

Pluspunten

Snelle levering, alleen PostNL werkte niet mee vanwege stakingen. Het geleverde artikel voldeet alleen niet aan mijn verwachting omdat het bestelde niet meer op voorraad was en ik een vervangend product had ontvangen die niet de functies had die het bestelde artikel wel had. Zonder problemen mocht ik kon ik een product krijgen dat wel aan mijn verwachting voldeet.

het valt mij tegen dat je bij een bestelling die terug gestuurd wordt zelf de portokosten moet betalen. Bij praktisch alle webshops waar ik wat bestel en terug wil sturen kun je het artikel terugsturen naar een postbus waarbij je niet zelf de kosten krijgt.

Pluspunten

Heel veel keus. Snelle levering

Pluspunten

snelle levering goede informatievoorziening

geen

Pluspunten

goed verzorgde levering snel en accuraat

Pluspunten

Kennis niveau medewerkers en vele verschillende artikelen in huis.

Zondag openstelling

Pluspunten

Geachte Met deze laat ik graag weten dat mijn bestelling zijnde groep set correct is voorgelicht en uitermate verzorgd is afgeleverd op een korte tijd ik vind dit alles zeer belangrijk waarvoor mijn dank Groeten J.Kloeck

Geen opmerkingen

Pluspunten

Reeds 2 bestellingen gedaan. Beide zeer snel en correct geleverd

Retour process vereenvoudigen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website en concurrerende prijzen

Als niet aan levertijd voldaan kan worden, stuur dan een berichtje. Op zondag bestellen en op donderdag pas laten horen dat het verstuurd is, is in tegenspraak wat er op de site beloofd wordt.

Pluspunten

Grote voorraad die je ook in de winkel kunt zien zodat je zeker bent dat je het juiste onderdeel besteld, overzichtelijke webshop met goed filters om je deel te selecteren.

2 sterren: slechter dan verwacht

In Tour sale mtb zadel gekocht, volgens advertentie 62% korting. Op zadel prijskaartje dat 40€ goedkoper is als advertentie prijs. Korting dus minimaal en licht bedrogen gevoel. Snap adviesprijs vs verkoopprijs maar vind dit verschil wel erg hoog en aanbieding dus misleidend. Meebesteld product kapot meegekomen! Al met al geen positieve ervaring. Voel me beetje beetgenomen.

Pluspunten

Nette afhandeling van een zoekgeraakt pakketje a.g.v. de PostNL-staking!

Pluspunten

Een setje continental grand prix 4000 SII buitenbanden besteld. Goede prijs (actie), vlotte levering, en goed verpakt.

Geen.

Pluspunten

Goede website, snelle levering, afhaalmogelijkheid en goede nazorg.

Pluspunten

Snelle levering en geode kwaliteit

Pluspunten

Super snelle service, niets op aan te merken!

Pluspunten

Deskundig en top service!

Pluspunten

Aangekochte fiets was merkelijk goedkoper dan elders Snelle respons op mail Verzonden producten altijd stevig verpakt Snelle levering

Kan niet direct iets bedenken.... Alle 3 mijn bestellingen werden TOP afgehandeld !

Pluspunten

Goede website snelle bezorging

Pluspunten

Altijd een prima aanbod, scherpe prijzen en leuke acties. Ook de workshops zijn een waardevolle toevoeging!

Ik zou graag zien dat de website uitgebreidd wordt met een persoonlijke omgeving, zodat orders gevolgd kunnen worden.

Pluspunten

Enorme sortering---vakkundig personeel---snelle webshop-- GEWELDIGE SERVICE !!!!!!!!!

Fietshelmen meer kleuren

Pluspunten

Super tevreden klant. Alles naar wens verlopen

Pluspunten

Super service: ik had cadeau de volgende dag nodig en het was al 16 uur geweest. Toen heb ik gebeld en hebben ze het alsnog in orde gemaakt, waardoor ik het cadeau de volgende dag in huis had.

Pluspunten

Boden pro actief vervangend slot aan toen bestelde slot niet voorradig meer was. Top!