Pluspunten
Service, klantvriendelijkheid en voorraad
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als jullie kadootjes al inpakken! Ook in de winkel is geen inpakpapier, terwijl je soms komt voor kadootjes.
Pluspunten
goeie en snelle levering prima prijs!
Pluspunten
Voldoende kennis en bereid net wat extra moeite te doen om je te helpen..
VerbeterpuntenDat het assortiment op voorraad klopt met wat er in de winkel is qua aanbiedingen, had 5 racefietsen op het oog en waten geen van allen meer op voorraad, 's avonds op internet nogmaals gekeken of ik het goed zag en meeste maten waren op voorraad. Had liever racefiets bij jullie gekocht, maar werd ergens anders.
Pluspunten
Mijn bestelling was sneller binnen dan ik voor mogelijk hield. Fraaie aanbiedingen en vriendelijk geprijsde producten. Als ik weer iets voor mijn fiets ga aanschaffen is 12gobiking de eerste website die ik opzoek.
VerbeterpuntenIk zou zo niets kunnen bedenken om te veranderen. Gewoon doorgaan.
Pluspunten
- Hele goede service, geld was binnen 3 dagen teruggestort - Handig contact met de klantenservice via whatsapp - Netjes geleverd - Ook in de winkel erg behulpzaam
Pluspunten
Dit is wat je verwacht van een webwinkel: -goede site -eenvoudig shoppen -snelle levering -lage (gratis boven 50 euro aankoopbedrag) levrkosten
VerbeterpuntenBetalen vanuit België zou eenvoudiger kunnen (PAYPAL of IDEAL voor Belgische banken)
Pluspunten
Snel, duidelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede service en snelle levering
Pluspunten
snelle aflevering
Verbeterpuntenwebsite had een probleem - betaling overgemaakt maar website liep vast. Opgebeld maar omdat order nog op te betalen stond, ging de order niet verder. Had order dringend nodig dus weer betaald. 2 betalingen gemaakt en ik heb nog steeds niet het geld terug gekregen. Slecht klantenservice.
Pluspunten
overzichtelijk en groot opgezet, personeel deskundig en behulpzaam, de mogelijkheid om je fiets na 1,5 uur geheel afgemonteerd en afgesteld mee kan nemen
Pluspunten
Deskundig, modern, verzorgd, vriendelijk en positief ingesteld.
VerbeterpuntenIk kan niets bedenken
Pluspunten
ik had laatst brandende voeten met het wielrennen. En heb opgebeld voor advies. Er werd goed naar mijn verhaal geluisterd en heb prima sokken geadviseerd gekregen van het merk bontrager profila . En deze sokken zorgen echt voor verlichting. Ik had 2 paar besteld door door een foutje konden ze maar 1 paar leveren. 1 paar is gelijk op gestuurd het 2 paar kwam 1 dag later binnen zonder extra verzend kosten. Beter kan eigenlijk niet.
Verbeterpuntengeen
Het duurde twee dagen voordat ik mijn bestelde mountainbikebuitenband in huis had. Dat kunnen anderen in één dag en soms nog sneller.
Pluspunten
Duidelijkheid , goede prijzen
Pluspunten
Snelle
Pluspunten
snelle en accurate levering
Pluspunten
Online ziet het er gelikt uit
Pluspunten
Goeie klantenservice, gestelde vragen via de mail worden binnen 24 uur beantwoord!
Pluspunten
Vandaag besteld morgen in huis.
Pluspunten
goede prijs, groot aanbod, voldoende info over de producten vlotte levering
Pluspunten
Aanbod/snelle opvolging van problemen met bestelling
VerbeterpuntenPersoonlijk advies
Pluspunten
Mooi assortiment, ruime keuze en voldoende op voorraad. Snelle en correcte afhandeling levering.
Pluspunten
Duidelijke website / webwinkel Goed dat je af kunt halen Melding klaarliggen bestelling via SMS
Verbeterpuntenzou het niet weten, ben altijd tevreden als ik in de winkel ben geweest
Pluspunten
EEN Tien . Zeer tevreden . Zeer snel leveren . Alles correct ,telefonisch netjes behandeld . Alles in werk te stellen , voor een te vrede KLANT . Boven de 50 euro gratis verzonden .
VerbeterpuntenAls en product niet op voorraad is , even overleggen met Klant , e-mail of telefoon . Anders niets , Zeer te vrede .