Pluspunten

Overzichtelijke site. Mooie producten. Snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt

Pluspunten

Snellle levering Goede kwaliteit producten

Er zit wel wat prijsverschil met andere webshops

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering. Veel keus

Ik heb een fitness fiets gekocht. Ik ben door een van jullie medewerkers opgemeten en op basis daarvan maat 56 mee gekregen. Inmiddels bij SMA een fiets meting gehad ivm knie blessure.... mijn fiets maat blijkt ruim 58 te zijn. Buiten jullie keus en vriendelijkheid en vast ook goede bedoelingen blijft het feit dat het een miskoop is geweest op basis van foute adviezen. Dit geeft 12gobiking voor mij een nare nasmaak.

Pluspunten

snelle gratis bezorgen

Pluspunten

Een breed aanbod en goede kwaliteit

De ligging is niet heel gunstig

Pluspunten

Uitgebreid assortiment. goede professionele kennis op de werk vloer.

grotere diversiteit aan merken aanbrengen in het assortiment met onderdelen. en eventuele compabiliteit van onderdelen aangeven.

Pluspunten

-snel -professioneel -klantgericht

-weinig velgen op voorraad. Goede velgen zijn duur en bestel je liever niet van een plaatje. Wat meer velgen in de showroom zou fijn zijn. -Zipp en Speedplay opnemen in assortiment

Pluspunten

veel keuze, goede service, goede prijs

heb ik niet op dit moment

Pluspunten

Ik wond het selectie proces overzichtelijk en betaling duidelijk. Toen bleek dat ik de verkeerde onderdelen had besteld kon ik ze eenvoudig retourneren.

Voor mij was het niet duidelijk waar je allemaal op moet letten bij het uitzoeken bij onderdelen. fout zit daarom in een klein hoekje. Ik zou graag een instructie willen waarop ik moet letten, type, details..

Pluspunten

Prima service ondanks de enorme drukte op zaterdag. Belangstelling en goede alternatieven aanbieden en uiteindelijk door aankoop van de schoenen werd het stuurlint en de nieuwe pedalen als service gemonteerd.

Ga zo door.

Pluspunten

Service gericht, kwaliteit in producten en personeel.

Pluspunten

Mooie, ruime winkel. Voldoende personeel op de vloer. Duidelijke website. Goed advies gekregen en een mooie deal kunnen maken, temeer daar we twee mtb's tegelijk kochten. Snel geleverd. Bij eerste rit gelijk een probleem met de ketting (waarschijnlijk af fabriek niet goed geweest). Direct snel en vakkundig naar tevredenheid opgelost.

Meer vestigingen openen door heel NL.

Pluspunten

Zeer goede en duidelijke communicatie. Heel behulpzaam en vriendelijk. Duidelijke site waar je alles kan vinden wat je wilt. Sensa Giulia besteld, perfect afgeleverd zoals het hoort te zijn. Ben een heel tevreden klant.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel uit voorraad leverbaar Goede webshop Mooie grote winkel Concurrerende prijzen

12Go zou ook kwaliteit moeten willen leveren, niet alleen massa (hoor ik vaker). Service / nazorg laat te wensen over (enkele slechte ervaringen, afpoeieren ipv helpen).

Pluspunten

doet prima wat het moet doen

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs

Pluspunten

goede beschrijving, goede site, bezorging ok

alles ok

Pluspunten

Goede service gehad bij aankoop van deze fiets, CUBE Elite Super HPC Race 29 2015. Goed begeleid per e-mail om een goede keuze te maken. Uiteindelijk alles wat we hadden afgesproken 1 op 1 geregeld in de winkel.

Pluspunten

Vaakundig, vriendelijk, en jullie nemen (zonder te overdrijven) de tijd voor je klanten.

Pluspunten

snelle, goede service

Pluspunten

Erg tevreden over de service en producten van 12GO Biking. Hoewel mijn bestelde fiets op het factuuradres ipv het bezorgadres werd geleverd werd dit keurig, nadat ik vriendelijk telefonisch werd geholpen, opgelost door een tegoedbon die ik kon omzetten naar tegoed voor in de webshop.

Volgende keer graag wel naar het bezorg adres sturen ipv het factuur adres :).

Pluspunten

Snelle service, scherpe prijzen