Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

Efficiënt

service beurten klaar terwijl u wacht, na afspraak Wij wonen wat verder uit de buurt.

Pluspunten

Van verkoop tot levering verliep zeer vlot.

Ik vond het erg warm in de zaak.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Over de prijs valt te praten!

Als mensen een beter gevoel hebben door even op een fiets te zitten laat dit dan toe! Zeg niet dat je een speciale mooie prijs hebt als blijkt dat op dezelfde dag een andere fietsenzaak nog goedkoper de fiets aanbied! Durf een bidonhouder en eventuele bidon gewoon zo mee te geven de prijzen zijn hoog genoeg!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Grote winkel met grote voorraad.

Had het idee dat de persoon die mij het product verkocht niet goed wist wat hij verkocht. Kon mij niet vertellen wat het verschil was op de site, van garmin edge bundel en garmin edge navigatie bundel. Staan voor zelfde prijs op de site.

2 sterren: slechter dan verwacht

De klant met nieuw verkochte, slechte/ kromme wielen helpen bij het oplossen het probleem ipv melden dat er niets aan te doen valt en een Garantieverzoek naar alle waarschijnlijk afgewezen zal worden en dat als ik het er niet mee eens ben dan zelf maar naar sensa moet stappen.... Beetje jammer wel

Pluspunten

Korte doorlooptijd Vriendelijk te woord gestaan en geholpen met afwegen van de verschillende keuzes. Keurig opgemeten voor de juiste frame maat.

Uiteindelijk was het mij niet duidelijk wanneer ze nu begonnen met afmonteren. Zou dit voor of na betalen zijn... Ik liep namelijk nog met accessoires in mijn handen. Uiteindelijk snelle service!

Pluspunten

Bijzonder fijn dat de fiets meteen meekon. No nonsense en goede deals mogelijk