Goed advies gekregen en verschillende fietsen getest. Na een paar uur was alles geregeld en reden we met de fietsen naar huis! Blij mee :)
Bestellen en snel leveren , wat besteld is .
Onlangs 2 fietsen gekocht. Hier had ik nog een aantal vragen over en deze zijn heel goed beantwoord per mail. Helaas bij levering zat er wat lak schade op het frame, maar dit heeft de klantenservice heel goed voor mij opgelost. Ik ben zeker tevreden en raad andere zeker aan hier een fiets te kopen.
Uitstekend geholpen bij mijn zoektocht naar een goede e-bike. Heel prettig om de fiets te kunnen testen. Fiets keurig meegekregen (fietsnavigatie en fietstas keurig gemonteerd)
Het geleverde was netjes op tijd en voldeed aan mijn verwachtingen qua prijs en kwaliteit.
Zeer correcte bezorging van de fiets. Enkel was de bijhorende doos met lader niet goed gesloten. Ik miste het netsnoer. Ik weet dus ook niet wat de volledige inhoud had moeten zijn. Ik heb direct na de levering telefonisch contact gehad met jullie winkel. Peter heeft direct gezorgd dat ik 's anderendaags het missingsnoer via post nl aangeboden kreeg. Nog eens hartelijke dank voor de service . Top. Dierckx Guy Meeslaan 8 Brasschaat B 2930
Top geleverd en netjes in een doos.
Ik heb twee maanden geleden bij jullie een mooie Trek Mondane SL6 gekocht, ik was op de onderhoudsavond, allemaal erg positief. Er stond van de week korting voor de Wahoo Kickr Power op de site met vermelding uitproberen in de winkel. Ik rij 3 kwartier naar jullie om hem te testen. Ik moet erg lang wachten tot er iemand beschikbaar is mij te helpen (ik was bijna -pissed- vertrokken) en hij stond niet in de winkel, dus geen test. Na een vriendelijk gesprek met de verkoper toch besloten om deze te kopen, op basis van verhalen van een vriend. Toen ik op het punt stond hem bij de kassa te betalen en in ontvangst te nemen, bleek hij niet op voorraad. Het is dat ik twee positieve ervaringen heb gehad, anders zou ik niet meer terugkomen. Doe wat je zegt.
Fijne winkel met een goede aftersales
Snel geholpen juiste fiets kon er mee naar huis fietsen 21 km
Zeer tevreden over levering en geleverd produkt
1 punt van kritiek: ik had aangegeven de bestelling dinsdagavond te willen ontvangen, maar tot mijn verrassing trof ik een briefje aan dat de bezorger overdag was langs geweest en dat ik nu het pakket bij het KPN bezorgpunt moest ophalen.
Ondanks een verkeerde maat schoenen, ondanks een defect klikpedaal kon ik alles (na telefonisch contact) retour sturen. Binnen 5 dagen had ik al mijn geld terug. Klantenservice was goed, begreep mijn probleem en kwam met een oplossing zoals het hoort. Topservice!!!
Ik werd goed geholpen via mail omdat ik mijn man wou verrassen en niet kon niet telefoneren.
duidelijke uitleg producten en snelle verzending
In 1 week 2x fiets omgeruild, omdat ik twijfelde. Verkoper had daar geen enkele moeite mee! Dat vind ik nog eens service!!
Uitstekend. Vlotte en correcte afhandeling. Be uiterst tevreden!!
Goed en fijn geholpen
Kreeg een bericht dat de fietstrainer later zou zijn. Daar werd ik voor gecompenseerd en hij bleek toch sneller op voorraad te zijn dan gedacht.
Wij werden geholpen door Bas voor een fiets met riemaandrijving. Hij vroeg eerst aan welke eisen de fiets moest voldoen en kwam daarop met twee alternatieven met een behoorlijk prijsverschil dat hij vervolgens verklaarde. We kregen korting voor wat accessoires.
Medewerkers hielpen me snel en alles kon gelijk klaar worden gemaakt zodat ik gelijk weg kon fietsen. Echt professioneel!
Het past bij het karakter van de winkel, massa en lage prijzen. Tijdens het ophalen werd ik door 3 verschillende mensen door elkaar heen geholpen en is er niet echt gekeken of ik goed op mijn racefiets zit. Nu heb ik zelf het voorwerk gedaan en weet ik dat ik qua fiets goed zit, maar als dat niet zo zou zijn, dit ik zo de verkeerde fiets hebben meegekregen. Het verhaal bij verkoop was veelbelovend qua afstellen, in de praktijk kwam (mede door het corona virus) weinig van terecht. Op het verzoek om dit direct een ter plekke aan te kaarten heb ik gehoor gegeven alleen werd ik niet gehoord.
Kleine bestelling gedaan. Volgende dag al in huis. Goed, snel en volgens afspraak.
Goed werkende webshop en goede communicatie via mail omtrent de levering. Stuur en stuurpen gekocht en deze bestelling tussentijds telefonisch zonder problemen gewijzigd en hierbij zeer klantvriendelijk te woord gestaan. Binnen een dag keurig verpakt geleverd. Goede ervaring en ik zal hier in de toekomst vaker wat bestellen!
Snelle service en goed geprijsd.