Pluspunten
persoonlijke benadering
Pluspunten
goede service, leuke promo's
Pluspunten
snelle levering; uitstekende service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super snelle levering en service
Pluspunten
aanbod en beschikbaarheid
Verbeterpuntenlevering duurde 3 dagen, deels ook door de drukke eindejaarsperiode. Kreeg wel regelmatig updates over de stand van de levering.
Pluspunten
Snelle beantwoording vraag via e-mail Snelle levering besteld onderdeel.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede communicatie en snel afgeleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede website met duidelijke informatie. Mooie aanbiedingen en snelle levering
Pluspunten
Bestelling en levering zonder problemen, goede berichtgeving en uitstekende prijs
Pluspunten
Groot assortiment Duidelijke bestelprocedure Goede communicatie over de verzending Supersnelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
De bestelde fietstassen waren scherp geprijsd en werden heel snel - op kerstavond..- geleverd
VerbeterpuntenOp de website was de kleur van de fietstassen verkeerd aangegeven
Pluspunten
Deskundig en vriendelijk personeel Ruim assortiment
Pluspunten
Zeer correct!! Aanrader!!
VerbeterpuntenDoe zo verder.
Pluspunten
Snelle levering ondanks de feestdagen
VerbeterpuntenIk had 2x 26inch buiten banden besteld en 2x 16inch binnen banden (mijn eigen stomme fout). Bij zulke afwijkingen zou het fijn zijn als 12GO even had gecontact of dit klopte.
Pluspunten
Goede servise
Pluspunten
levering gebeurde heel snel; goede prijs voor een goed product; ik ben tevreden met de nieuwe indoor trainer
Verbeterpuntenik ben heel tevreden
Pluspunten
Snel, zelfs tijdens de laatste drukke dagen voor kerst!!! Goede info per mail ivm orderstatus. Goede aanbiedingsprijs!!!
Realtime voorraad aanpassen, misleidende informatie verwijderen van de website
Pluspunten
onderhoud e45 via internet gepland. snelle reparatie op de dag zelf. goede spullen
Verbeterpuntenna de onderhoudsbeurt bleek niet alles juist gerepareerd. tandwielen moetsen ook nog vervangen worden. gelukkig heb ik zelf nog een proefrit gemaakt ander was ik er pas weer in de zomer achter gekomen. (fiets wordt in de winter niet gebruikt)
Pluspunten
prima service, positieve houding personeel
Pluspunten
Besteld via de webshop, lag dezelfde dag nog klaar. Super snelle levering. TOP
Verbeterpunten--
Pluspunten
Snelle stipte levering, en duidelijke internetsite. Zonder problemen gevonden wat ik zocht.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ondanks de kerstdrukte werden de dag na het bestellen de spullen netjes thuis geleverd. De ontvangster van de spullen is er erg blij mee
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Bestelling werd dezelfde dag nog op de bus gedaan en netjes de volgende dag geleverd.