Pluspunten
Snelle service, informatieve to the point website.
VerbeterpuntenScherpere prijzen op onderdelen
Pluspunten
goede communicatie maar pakket was wel dubbel zo lang onderweg dan eerst gezegd.
Verbeterpuntenoverschoenen waren prima van maat en kwaliteit maar pasten niet aan de wreef. Misschien ook deze info/afmetingen meegeven aan klanten. Zeer dure kost voor terugzending : 13€, die is echt te veel want daar recupereer ik niks van
Jammer om te horen! Wanneer je een nieuwe order bestelt en de eerdere retour stuurt krijg je €6.95 retourkosten terug.
Pluspunten
overzichtelijke website, goede aanbiedingen, vlotte afhandeling, veel en veelzijdige keus!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke site en snelle levering
Pluspunten
Levert zoals afgesproken
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goede + snelle levering van mijn bestelling
Pluspunten
Snel en duidelijk advies. In de winkel ben ik geholpen door enthousiast en kundig personeel.
Pluspunten
Top geregeld, snel en netjes verzonden
VerbeterpuntenEigenlijk geen.
Pluspunten
Goede kwalitatieve produkten, goed geprijsd en snel geleverd!
Verbeterpuntennog meer leuke (combi) aanbiedingen?
Pluspunten
De schoenen waren niet meer op voor raad alternatief gekregen en die besteld gewoon top
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Goede product omschrijving en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenMaak retourzendingen gratis.
Pluspunten
Snelle levering, en goede manier van retour. Hierdoor product die je nodig hebt meteen dag erna weer in huis
VerbeterpuntenEigenlijk geen verbeterpunten
Pluspunten
Scherpe prijzen, snelle levering, groot assortiment, veel en relevante promoties en vriendelijke medewerkers.
VerbeterpuntenMisschien voor sommige items een gratis retour aanbieden! (Newmen wielen)
Pluspunten
Langs geweest met een retour, had een jas besteld maar zat niet lekker en te klein. Er werd niet moeilijk gedaan kreeg me geld terug.
VerbeterpuntenIets minder agressief verkopen. Even wat langer laten afwachten en niet er meteen bovenop. Maar als er vragen zijn in de buurt blijven en makkelijk vindbaar zijn. Natuurlijk moeten er in de winkel spullen worden omgezet en in de schappen gezet worden. Waardoor jullie moeilijker aanspreekbaar zijn. Alle begrip.
Pluspunten
Snelle levering en voldoende keus. Mooie aanbiedingen.
VerbeterpuntenReactie klanten service kan beter,de ene keer reactie de andere keer helemaal niet.
Pluspunten
Problemen werden snel opgelost
VerbeterpuntenZorgen dat het product goed geleverd word
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering. Al met al niets mis mee.
Pluspunten
Prima winkel met goede spullen
VerbeterpuntenHet online bestellen is echt nog ouderwets. Handmatig een retourformulier invullen waarbij je je bankrekeningnummer moet opschrijven is heel foutgevoelig. Daarnaast is het erg omslachtig om alle artikelnummer te noteren als je iets retourneert. Kijk eens naar Futurumshop.nl. Het verschil met jullie online shop is echt groot. In tegenstelling tot jullie prachtige winkel
Pluspunten
Gemakkelijke manier van bestellen, goede website, snelle levering
Pluspunten
snel en handig
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Uitstekende en vriendelijke service
Pluspunten
makkelijk bestellen, ruime collectie
Verbeterpuntenkosten retourzending afschaffen. dit weerhoud mij ervan om vaker te bestellen.