Pluspunten

Geen verzendkosten boven 50 euro. Doet wat het beloofd. Goede omschrijving produit.

Pluspunten

Super snelle service en gratis bezorging. Hele scherpe acties en enorm aanbod!

Pluspunten

Huge selection Buying online works perfectly

Improve sizing charts for clothing

Pluspunten

Snelle levering, 100% fietsklaar

Pluspunten

Scherpe prijzen. Snel antwoord bij vragen en bijzonder snelle levering.

Positief elan vasthouden.

Pluspunten

+ Proefparcours om de fiets veilig te testen, + Parkeergelegenheid en bereikbaarheid + Bestelproces eenvoudig + Prettige ontvangst bij afhalen. Fiets was volledig klaar.

Het assortiment kinderfietsen was niet bepaald ruim. Dit had te maken met de opruiming, volgens een medewerker. Het is leuker om meerdere fietsen te bekijken en een breder aanbod te hebben. In de maat 22 inch voor meisjes waren er (op dat moment) 2 modellen beschikbaar.

Pluspunten

Goede service en zeer snelle levering en dat is wat iedereen wil toch tegenwoordig!? Tot nu toe prettige ervaring en niks dan lof voor dit bedrijf

Pluspunten

Snelle levering en alles overzichtelijk

Alles tip top in orde

Pluspunten

Betrouwbaar Bereikbaar Flexibel

Pluspunten

Goed geholpen, eerlijk advies, niet het duurste product maar het best passende product willen verkopen. Meedenken over accessoires e.d.

Pluspunten

- Ze komen afspraken na, ook als er iets niet helemaal goed loopt. - Eerlijk en goed advies bij de aanschaf van de fiets.

- Zorg dat je voorraad systeem up-to-date is zodat de verkoopafdeling alleen iets verkoopt wat ook echt beschikbaar is. - Sommige verkopers gaan wel wat makkelijk om met het vullen van het mandje met accessoires. Waar het advies bij de aanschaf van de fiets perfect was kon dit wel wat beter/klant gerichter bij de aanschaf van de fietsaccessoires. Bij het kopen van een nieuwe racefiets zit ook een emotie component. Probeer deze niet uit te buiten.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering.

Niet direct.

Pluspunten

Vriendelijke, persoonlijke hulp. Uiteraard ging ik wel op een tijdstip waarop een babbeltje met het personeel qua drukte nog prima kon. De afhaal- en montageservice is uitstekend, geeft echt het gevoel dat je niet zomaar een fiets koopt maar een stukje beleving en nazorg.

Op een bedrag van 1600 (met nog meer uitgaven diezelfde week) had een bidonhoudertje of twee wel van de bon afgehaald mogen worden. Maargoed, daar zijn we Nederlands voor ;)

Pluspunten

Goede informatie en uitleg over product. Goed aanbod.

Pluspunten

Goede communicatie en service

geen

Pluspunten

Goede klantenservice, fijn contact gehad.

Fiets was door het transportbedrijf niet meegenomen, waardoor de fiets te laat was geleverd.

Pluspunten

Supersnelle, attente medewerkers. Toen ik een ouder model had besteld die niet meer verkrijgbaar was, werd me direct de dag erop gemaild of ik een nieuwer model voor een bescheiden meerprijs wilde. Plus de hulp bij de bestelling, de afhandeling van de order en het bezorgen van de fiets gingen bewonderenswaardig soepel.

Het enige wat voor mij persoonlijk lichtelijk onhandig is, is dat ze geen servicepunten bij mijn woonplaats hebben.

Pluspunten

Bestelling snel binnen en goed verpakt

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

vriendelijk

geen verkeerde spullen opsturen, als het gaat om details. Kreeg speed grip ipv speed compound. Omdat ik ivm tijd de goede moest ophalen vervlogen alle voordelen en was ik uiteindelijk een stuk duurder uit (tijd+benzine).

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service (via telefoon)

* Ik moest zelf nog wel de versnellingen afstellen (trapte door). * Er zou volgens de bevestigingsmail contact met mij opgenomen worden wanneer de fiets bezorgd zou gaan worden. Dat was niet het geval; ik kreeg ineens een bevestiging dat de fiets verstuurd was.