Pluspunten
Snelle verzorgde levering
VerbeterpuntenDe doos was wel heeeel groot
Pluspunten
Goede en snelle communicatie via mail! Ook altijd vriendelijk.
VerbeterpuntenMeer structuur brengen in de winkel zelf. Te weinig overzichtelijk.
Pluspunten
heb kleding besteld via site was redelijk snel binnen
Verbeterpuntenga zo door bestel het meeste via de site
Pluspunten
Behulpzaam personeel, groot assortiment fiets items.
VerbeterpuntenWeinig tot geen kleding voor mensen zoals ik die langer zijn dan 2 meter. Geen fietshelmen groter dan +62 cm
Pluspunten
Telefonisch goed bereikbaar en wordt netjes te worden gestaan en naar mogelijkheden geholpen. Heldere verwachtingen.
VerbeterpuntenGeen negatieve ervaring tot nog toe.
Pluspunten
Donation discount, bike delivered assembled, and good customer service over the phone and via WhatsApp.
VerbeterpuntenBetter coordination with delivery company (at first, I was incorrectly told by the delivery people that it had been damaged and would have to go back to the store).
Pluspunten
snel geleverd
Pluspunten
Vriendelijke medewerkers. Groot aanbod.
VerbeterpuntenAfspraken nakomen. Bij fouten meer inzet tonen om tot een oplossing te komen.
Pluspunten
Goed hulp via telefopn en fijne site
VerbeterpuntenVerzending duurt langer dan op de site
Pluspunten
Snelle levering ! Voordelige deal!
VerbeterpuntenCube Bidon houder; Zadel tas deal was leuk geweest!
Pluspunten
Fantastische service. Gaan direct aan de slag om alle accessoires voor de fiets erop te monteren. Ondertussen kun je in een heel prettige wachtruimte zitten met koffie, tijdschriften, tafels en stroom om op de laptop te werken. Vervolgens helpt het team ook nog eens om de fiets in/op de auto te krijgen. Fantastisch!
VerbeterpuntenEr zijn nu twee rijen - eentje bij de kassa en daarna bij de 'werkplaats'. Zou goed zijn die te integreren zodat je maar één keer in de rij hoeft te staan.
Pluspunten
Zeer scherpe prijs en ook een zeer snelle levering van de fiets na online-bestelling. Fiets was goed verpakt en werd door de vriendelijke bezorger netjes afgemonteerd. Bezorger was ook zeer te spreken over 12GO Niking als bedrijf.
Pluspunten
Groot aanbod, veel kennis van zaken en zeer goede en flexibele klantenservice
VerbeterpuntenZorgen dat aanbod op de site wel leverbaar is
Pluspunten
Verkeerde pakje werd geleverd, dit is keurig en snel rechtgezet.
VerbeterpuntenControleer dat juiste bestelling opgestuurd wordt, dat scheelt 12go in de kosten.
Pluspunten
Staat Altijd open voor veranderingen , aandachtspunten en zoekt indien mogelijk en gegrond naar een oplossing. Verder net personeel en onderlaatst een klein probleempje met de aanschaf van een Garmin maar perfect opgelost.
VerbeterpuntenMet het groeien van het bedrijf gaat er naar mijn idee wel wat kennis verloren , heb al een paar keer meegemaakt dat ik zelf het woord moet doen en er geen aanvullende informatie komt en er meegepraat wordt. Eindconclusie Blijf de mensen opleiden en geef de klant iig het idee dat je weer waarover je praat en zeg het anders en zoek hulp. Geen kritiek maar mijn beleving.
Pluspunten
Mooi winkel :-) Uitgebreid assortiment :-) Aardig en behulpzaam personeel :-)
VerbeterpuntenAfspraak om 10.00 om fiets op tehalen, maar fiests was pas 11.15 klaar :-( Fiets was niet goed afgemonteerd, waardoor ik hem heb terug moeten brengen en een paar dagen kwijt was (twee extra ritten naar de winkel) :-( SMS dat fiets weer klaar was is nooit ontvangen :-(
Pluspunten
Goedkoop en snel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima geholpen, fijn dat mijn nieuwe fiets op voorraad was en gelijk afgemonteerd kon worden zodat ik er mee naar huis kon fietsen.. Prettige winkel met een duidelijke route van binnenkomst tot uitgang.
Verbeterpunten-
Pluspunten
snelle service
Pluspunten
Duidelijke omschrijving Snelle levering Goede kwaliteit
Pluspunten
Goede service, veel aanbod, goede prijzen, goede sfeer
VerbeterpuntenSinds het bedrijf gegroeid vind ik de kwaliteit minder geworden. We zijn al een paar jaar klant en hebben meerdere fietsen gekocht. Bij het ophalen van mijn nieuwe fiets werd er minder tijd genomen dan voorheen en was achteraf de afstelling niet goed: - voorband was gemonteerd in verkeerde draairichting (ter plekke opgelost) - tyraps voor kabels niet netjes waardoor kabel niet netjes in de gootjes viel (zelf thuis netjes gemaakt) - kabel achter derailleur gerafeld en stak uit (heb ik afgeknipt en staat servicebeurt om nieuwe kabel te plaatsen) - sticker op frame beschadigd (ter compensatie voorvorkpomp gekregen) - slag in band - krakende ketting/tandwielen onder belasting Na het melden van bovenstaande wel heel netjes te woord gestaan en er staat inmiddels een afspraak om te verhelpen maar vroeger ging het toch anders. Mijn indruk is dat door de groei niet meer dezelfde aandacht wordt gegeven aan klanten wat voorheen er wel was. Dat vind ik jammer.
Pluspunten
Goede en snelle service. Ze doen wat ze beloven.
Pluspunten
Goed te contacten.
VerbeterpuntenBeetje jammer dat de veiligheids / alarmlabel nog vast aan t geleverde product zat. Ik kon t weer opsturen om t alsnog te laten verwijderen. Of bij een winkel langs gaan met een magneet apparaat. Dat laatste gedaan ivm de rompslomp anders. Gaf wel een gênant gevoel. Moest namelijk eel aantonen dat t niet een gestolen item is.
Pluspunten
Perfecte service en geen lange wachttijden bij het afhalen
VerbeterpuntenOp dit moment niks
Pluspunten
Prima, service! Product ophalen in de winkel. Reeds betaald met Ideal. Werd netjes voor mij gehaald. Top.
VerbeterpuntenN.v.t.