Pluspunten

In de winkel geweest. Zeer vriendelijke medewerkers en helpen graag met alle vragen die ik had. (Ook als ze de handen al vol hadden)

Pluspunten

Geweldig om te zien hoe jullie offline service en online verkoop combineren. Met veel bewondering gekeken naar de foto's hoe jullie van boerderij tot 20.000 fietsen per jaar kwamen. Aardige en kundige medewerkers

Beetje overenthousiast over jullie eigen planning. Ik had niet gewacht tot het mailtje kwam dat mijn fiets was afgemonteerd. Bij bellen de dag van tevoren, op de dag zelf en ter plekke bij de kassa hoorde ik: "oh die staat in de werkplaats. Dan is ie over een kwartiertje of misschien een uurtje wel klaar". Uiteindelijk heb ik drie uur zitten wachten wat mijn planning overhoop gooide en mijn yessss-gevoel van de aanschaf verminderde

Pluspunten

Ruime keuze en goede prijs.

Iets meer persoonlijk meenemen. Zo van, u wilt dit kopen, is dit misschien nog een idee voor u?

Pluspunten

Klantvriendelijk en kwaliteit

Geen ,ga zo door!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Groot, veel fietsen in winkel,

2 maal fiets laten aanraden en over laten halen om direct te bestellen en aan te betalen om later te horen dat de fiets niet op voorraad is. Medewerkers bedelen om in de winkel te bestellen want goed voor statistieken ? Aanbetaling krijg ik alleen terug als ik mijn gironummer email. Onveilig en onnodig want ze hebben mijn gironummer al. Kunnen ze niet terug vinden door het grote aantal transacties per dag...? Direct duurdere fietsen aanbevelen tot vervelenns toe.

Pluspunten

Snelle afhandeling. Bericht via SMS erg handig!

Pluspunten

levering is correct verlopen

geen tot nu toe

Pluspunten

Vriendelijke, snelle service en levering. Helemaal goed!

Pluspunten

Snelle service en nette afhandeling

plastic tasjes, jammer voor het mileu. Wellicht overstappen op geen tasje of op papieren tasjes?

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering, netjes op tijd binnen en snelle reactie op mijn klacht.

Zonder enige communicatie vooraf het verkeerde product gekregen omdat de voeding wel erg hard was gegaan. In plaats van 10x 60MG kreeg ik 4x 60mG en 6x 30MG van een ander merk. Achteraf een mail hierover gestuurd, ik kon ze wel terug sturen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Voorraad en werkelijke weergave op de site komen niet overeen. Denken dat je bij non beschikbaarheid artikel wel wat anders uitkiest of dat leverancier later wel levert (maar die had geen voorraad meer)

Pluspunten

Snel, goede prijs en verstand van zaken!

Pluspunten

Nette afspraken, reactie op mail is zeer snel!

Ga zo door!

Pluspunten

Bij bezorging bleek 1 van de geleverde fietsshirts niet overeen te komen met degene die ik had besteld. Na de volgende ochtend te hebben gemaild naar 12GO Biking, kreeg ik nog diezelfde dag reactie en hebben ze ook meteen het correcte shirt opgestuurd. Ik moest natuurlijk wel het verkeerd geleverde shirt terugsturen, maar dit kon kosteloos naar hun antwoordnummer. De situatie was binnen twee dagen naar tevredenheid opgelost.

Zoals aangegeven bleek bij bezorging 1 van de geleverde fietsshirts niet overeen te komen met wat ik had besteld. Verder mistte er ook nog een andere fietsshirt uit de bestelling. Uit de pakbon bleek dat dit kwam door een voorraadverschil en dat het ontbrekende shirt zou worden nageleverd. Foutjes kunnen gebeuren, er was geen haast bij de bestelling en binnen twee dagen na 1ste levering heb ik alsnog beide shirts ontvangen. Mocht er wel meer haast zijn geweest, dan had het verveeld kunnen zijn dat er twee zaken fout zijn gegaan tijdens de bestelling/levering.

Pluspunten

Snel en duidelijk antwoord op mijn vraag. In mijn ogen veel beter dan het zakelijke fietsenwinkel.nl

Pluspunten

Top bedrijf en netjes geregeld . Nu al vele kilometers gemaakt en rij rond met een Smille op mijn gezicht.

Wat wel te verbeteren valt is de bezorging ,er wordt een tijd afgegeven tussen 8 u en 10 u wordt de fiets bezorgd ,maar komt pas om 15 u bij mijn ouders aan ,die hebben dus de heledag zitten wachten .

Pluspunten

Het bestellen ging heel gemakkelijk en de aflevering was snel.

Pluspunten

Betrouwbaar. Ze leveren altijd wat je bestelt en zijn helder in hun communciatie.

Pluspunten

Site zeer duidelijk en pakkat snel in huis.

Misschien een link voorzien zodat je bij aankoop van een set velgen dadelijk naar de juiste buitenbanden komt, rekening houdende met diameter, tubeless, .....?

Pluspunten

Snelle en makkelijke communicatie zelfs via Whatsapp en ook snelle reacties, klantvriendelijk en snelle bezorging!!! Ga zo door !!

Het enige wat ik kon verzinnen is het krijgen van een bevestiging als je besteld hebt, die liet even op zich wachten ipv gelijk als je betaald hebt

Pluspunten

Correcte afhandeling van bestelling en levering

Pluspunten

Goede voorlichting, redelijke prijzen, levering uit voorraad. Fiets telefonisch gereserveerd en de volgende dag kunnen afhalen.

Prijzen vd aangeboden verzekering gelijk trekken met de andere aanbieder(ANWB),