Pluspunten
Zeer snelle levering....uiteindel8jk een fouter levering en binnen een dag nieuwe product geregeld.
Pluspunten
Goed product geleverd voor een zeer scherpe prijs Goed verpakt en snel verzonden
Pluspunten
Geleverd wat ik besteld heb. Op tijd geleverd. Mooie korting.
VerbeterpuntenLaat de techniekers die aan huis leveren geen 'stanley mes' gebruiken om de verpakking los te maken. maakt krassen op de kader als je niet oplet. Levering mocht wel gratis zijn voor dit bedrag.
Pluspunten
Groot assortiment
VerbeterpuntenNiet het verkeerde opsturen
Pluspunten
goeie internetsite. een paar keer in de winkel geweest. (geweldige winkel,en een zeer goed en uitgebreid assortiment fietsen en kleding e.d.
Pluspunten
Snel bezorging. Omdat de maat niet goed was, ben ik naar de winkel gegaan om te ruilen. Top service!
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering
VerbeterpuntenProbeer minder verpakkingsmateriaal te gebruiken: doe geen doos om iets wat al verpakt is in een doos
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering prijs redelijk
Pluspunten
Ruime keuze, goede prijs / kwaliteit
Pluspunten
Zeer snelle levering.
Pluspunten
vriendelijke verkoper snelle levering
Verbeterpuntende geleverde fiets werd niet goed in elkaar gezet ,enkele onderdelen waren niet vast gezet.
Pluspunten
Al jaren bestel ik mijn wielerspullen bij 12GO Biking en heb nog nooit problemen gehad. Alles prima in orde. Levering ook altijd op tijd.
VerbeterpuntenMet 5 sterren zou ik niet weten wat. Is de prijs niet de juiste, dan zoek je gewoon verder. Meestal is dit niet nodig!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle en goede levering en overzichtelijke site.
Verbeterpunten?
Pluspunten
prima service wordt altijd vakkundig geholpen
Verbeterpuntenmeer parkeerruimte ??
Pluspunten
Snelle levering en correcte klantenservice
VerbeterpuntenDe fiets met de juiste foto op de site zetten en niet met andere kleur banden!
Bedankt voor je review. Helaas staat de Cube Kid in sommige kleuren met grijze banden op de foto. Helaas levert Cube de fiets met zwarte banden en hebben wij geen andere foto beschikbaar. In de tekst staat vermeld dat deze fiets wel met zwarte banden geleverd wordt. Onze excuses voor de verwarring. Veel fietsplezier gewenst!
Pluspunten
Alles perfect verlopen aan telefoon zeer behulpzaam
Pluspunten
Correcte service, snelle levering en prima aanbod.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering Goede technische service door in elkaar zetten fiets.
Pluspunten
Spullen snel geleverd.
Verbeterpuntengeen