Pluspunten
Nette en snelle levering
Pluspunten
Keurig verzorgde website met veel keuze. Zelfs binnen ‘MIJN’ merken Trek en Bontrager.
VerbeterpuntenLeveren van meer SRAM onderdelen en groepen
Pluspunten
Snelle en correcte levering Scherpe prijs Retourzending mogelijk
VerbeterpuntenWebsite is iets minder geschikt voor smartphone
Pluspunten
Goed product en snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Tiene muy buena oferta de modelos y los precios son muy competitivos. El trato ha sido inmejorable: personal muy atento, propositivo, resuelto y respetuoso. Es la segunda bici que compro aquí en tres meses y sin duda alguna volveré a repetir y a recomendar a 12GO Biking
VerbeterpuntenLa web me permitió hacer una compra de un modelo sin stock, pero me ofrecieron una alternativa rápidamente con la que estoy muy conforme. El servicio de reparto de DHL es muy mejorable, 12GO Biking merece mejor trato. La entrega de la bici en perfecto estado pero el retraso del envío ha sido demasiado largo y sin explicación alguna por parte de DHL
Hola Mario, Muchas gracias por tu comentario. Es bueno saber que has recibido la bicicleta. ¡Diviértete con tus bicicletas! Saludos cordiales, Team 12GO Biking
Pluspunten
Groot aanbod in webshop
VerbeterpuntenIk vond het vervelend dat er geen optie Afterpay bij het afrekenen was. Daarnaast vind ik het retourneren niet prettig. Ik weet dat jullie hiermee aangeven dat je het andere artikel (met bijv. grotere maat) sneller in huis hebt, maar daardoor ben je in een paar dagen tijd 2x de verkoopprijs kwijt + retourkosten. De credit kwam vervolgens binnen een paar dagen, maar toch vind ik het niet fijn om opeens een flinke hap uit m’n rekening te hebben door hetzelfde artikel nog eens te kopen. Tip: laat de klant toch maar even wachten op de grotere maat en plaats een retourformulier bij het pakket, waarin je kan aangeven of je het artikel in een grotere maat wilt. Daarbij uiteraard een retourlabel. Nu zou ik niet zo snel weer iets bestellen.
Beste Ruben, Bedankt voor het achterlaten van je beoordeling. Zoals je al aangeeft kiezen we bewust voor deze methode van retourneren en omruilen. Naar onze mening is de klant het meest geholpen door het juiste product zo snel mogelijk te leveren. Daar valt natuurlijk over te discussiëren, en we waarderen het daarom ook dat je het ons aangeeft. We zijn continue bezig met het verfijnen van deze processen en nemen je reactie hierin graag mee. Hou het gerust in de gaten. We hopen je in de toekomst nog graag verder te helpen. Verder veel fietsplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team 12GO Biking
Pluspunten
Goede informatie over bestelling. Goede aflevering.
VerbeterpuntenOnduidelijk hoe garantie is geregeld
Pluspunten
Fijne producten, snelle levering.
VerbeterpuntenBreedte assortiment. Geldt niet voor kleding, daar zijn genoeg alternatieven, maar bijvoorbeeld accessoires. Hoofdband besteld. Keuze was zeer beperkt.
Pluspunten
Wielrenbroek was niet meer beschikbaar. Ben daarover gebeld en kreeg een duurder alternatief voor dezelfde prijs aangeboden
Pluspunten
Je word goed op de hoogte gehouden als je iets wilt ruilen.
Pluspunten
Overzichtelijke website met een hoop filtermogelijkheden, daarbij klantvriendelijk/hulpvaardig (telefoon en winkel) en snelle levering!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer prettige medewerkers. Goede uitleg gehad! Zorgen goed voor dr klanten. Prijs kwaliteit ook goed!
Pluspunten
Telefonisch plezierig contact over wielerkleding Goed meedenken en goede adviezen Zeer ruime keuze Keurige levering op de volgende dag
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
groot assortiment, goede uitleg zowel plus/als minpunten van artikelen indien bekend, aantrekkelijke prijzen, lage prijslimiet voor het kosteloos opsturen van bestelling
Verbeterpuntenkan momenteel geen tips of verbeterpunten noemen
Pluspunten
Fijne ruime winkel met deskundig advies en alle producten zijn ook nog eens voor dezelfde lage prijs online te bestellen, top!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel en makkelijk te bestellen
VerbeterpuntenNog geen
Pluspunten
Vriendelijk, vakkundig en behulpzaam personeel. Ruime sortering met de meest mogelijk bedenkbare accessoires. Snelle service. Workshops fietsonderhoud zijn geniaal. Telefonische klantenservice goed bereikbaar en handelt vragen inhoudelijk en correct af.
VerbeterpuntenBij aflevering van een fiets iets meer tijd besteden aan de juiste afstelling van de fiets. Tijdens aflevering van mijn laatste fiets ontbraken er zelfs onderdelen. Waaronder de bel en een afdekdopje op het stuur. Bij aankoop van meerdere fietsen in 1 jaar een korting geven.
Pluspunten
Goed en kundig personeel
VerbeterpuntenEen wat uitgebreider keuze voor fietsschoenen zal prettig zijn.
Pluspunten
Snelle levering, scherpe prijs
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en zeer servicegericht. Absoluut de aanbeveling waard.
Verbeterpunten.
Pluspunten
Snelle levering, goede website, goede klantenservice
VerbeterpuntenNiet eindeloos dezelfde aanbiedingen recyclen.