Pluspunten
Meedenkend, servicegericht en snelle levertijd
Pluspunten
Snelle levering Adequate klantenservice bij foutje levering
Pluspunten
Snelle reactie en meedenken met de wensen die ik had bij aankoop van mijn fiets
VerbeterpuntenVoorraad indicatie op website mbt voorraad fietsen etcetc
Pluspunten
Oprecht persoonlijke goede en snelle service zowel via winkel als webshop
VerbeterpuntenUitbreiding dames assortiment.
Pluspunten
snelle levering handig de exacte lokatie van het berijf op het doosje met de geleverde fietsspullen
Pluspunten
Pluspunten
bijna alle mountainbikes zijn beschikbaar waardoor je een goede keuze kunt maken. En mocht je fiets niet oke zijn mag je deze binnen 10 dagen omruilen, helemaal geweldig!
Verbeterpunten?
Pluspunten
kom ik zo gauw niet op (heb ik te lang voor moeten wachten)
Verbeterpunten-Mensen tijdig op de hoogte stellen van moeilijke levering. -Voorraad vermelding actueel houden op website -Klant niet onnodig aan het lijntje houden. Aqua2go besteld die binnen 2 a 5 werkdagen geleverd kon worden. Vervolgens 2 weken gewacht en krijg te horen dat deze pas over 3 maanden geleverd kan worden. Geef aan daar niet op te willen wachten en m'n geld retour op rekening wil. Krijg eind van de dag een mailtje dat de levertijd vervolgens 4 dagen later mogelijk is. Wacht dus weer af en krijg na het weekend te horen dat de levertijd toch inmiddels 2 maanden gaat duren. En in de online shop staat dus als nog duidelijk levertijd tussen 2 a 5 werkdagen is. Dingen goedkoop online aanbieden en vervolgens niet kunnen leveren en dat is niet de eerste keer dat ik dit bij ze tegen kom!
Pluspunten
servicegericht & kundig
Verbeterpuntendure onderdelen bij renovatie van mijn koga. voorbeeld : achterlicht B&M standlicht € 24,95 / bij bol.com dezelfde € 11,99
Pluspunten
Snelle levering, uitgebreid assortiment
Pluspunten
Scherpe prijs, snelle levering
Pluspunten
- Goede duidelijke website - Snelle levering - ruim assortiment
Verbeterpunten- koppel je verkoop en je voorraadsysteem. Het is me overkomen dat ik interesse had in een MTB (Scott) uit 2017 en volgende website was deze nog voorradig maar dat scheen niet het geval te zijn wat een teleurstelling was.
Pluspunten
goede website, snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Fiets is goed afgesteld Chauffeur belde netjes toen hij het adres niet kon vinden. Wachtte netjes tot ik hem had opgehaald en achter mij aangereden naar huis Zeer snelle levering!!
Pluspunten
Snelle correcte levering!
Pluspunten
Ik vond het geweldig dat, toen ik een fiets bestelde, en deze pas over 8 weken leverbaar zou zijn, een iets luxere fiets werd aangeboden voor dezelfde prijs als de goedkopere fiets. Plus bezorging na 1 dag, plus snelle en accurate behandeling van mijn vragen via whatsapp, helemaal top dus!
Pluspunten
Het product dat ik wilde was niet meer leverbaar. Via de mail werd mij voor dezelfde prijs een alternatief geboden. Fijn mail-contact. De levering was uiterst snel.
Pluspunten
duidelijke website
VerbeterpuntenIk heb 2 keer een mailtje gehad met ook 2 verschillende afleverdata, dat is gek en lastig zeker omdat ik de eerste van alles had geregeld om de fiets in ontvangst te kunnen nemen. Toen kwam er alleen niemand...
Pluspunten
Bezorging binnen een dag. Aantrekkelijke kortingen. Groot assortiment.
Pluspunten
Mijn eerste bestelling is niet goed bezorgd door Postnl, dit was op een ander adres bezorgd zonder dat er bij ons een kaartje in de bus is gestopt. Na contact met 12GO biking hebben ik een andere ontvangen. Na een week was iemand anders zo eerlijk om het toch aan ons te geven en is het eerste pakketje retour gegaan naar 12GO Biking. Super service
Pluspunten
Net mijn nieuwe racefiets opgehaald. Prachtig bedrijf, vriendelijk en deskundig personeel. Een uitstekende service
Pluspunten
Veel keus, snelle levering
Pluspunten
Fijn om te bestellen, duidelijk van tevoren wat je besteld. Snel geleverd
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering. Goede kwaliteit.