Pluspunten
Prettige klantenservice, behulpzaam en snel
Pluspunten
zeer kundig en vriendelijk personeel
VerbeterpuntenGraag iets dichter bij Haarlem, heb ook een racefiets bij 12go gekocht, en voor een servicebeurt is het jammer genoeg een eind rijden, maar doe het met plezier, goede monteurs
Pluspunten
Afspraken nakomen die worden beloofd. Prijs voor het artikel interessant.
VerbeterpuntenOp dit moment geen verbeterpunt.
Pluspunten
Prima webshop, leuke aanbiedingen, en de volgende dag keurig verpakt thuis afgeleverd.
Pluspunten
Goede service en website.
Verbeterpunten-
Pluspunten
SNelle verwerking en versturen van product. Goede beschrijving van producten op website
VerbeterpuntenGratis verzenden misschien vanaf een lager totaal bedrag?
Pluspunten
ruim assortiment
Verbeterpuntenweet ik niet
Pluspunten
Ruim assortiment, veel kennis en goed advies, zeer goede dienstverlening
VerbeterpuntenWachten op klaarmaken fiets duurt erg lang. Tip om tijdsindicatie te geven bij wachten
Pluspunten
Alle contact met 12go heb ik altijd als prettig ervaren. Oa. Mail , winkel en werkplaats.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
prima service. Prettige bediening. Beloven wat ze zeggen.
VerbeterpuntenHet zou handig zijn als ze op de factuur de serienummer en of framenummer zouden plaatsen. Nu kan ik het framenummer (onder de trapper as ) niet lezen omdat er een plastickabelgoot zit gemonteerd over het framenummer.
Pluspunten
goed aanbod/aanbieding
Verbeterpuntenafmonteren was duidelijk een haastklus. veel schroeven niet goed vast, eentje dolgedraaid. zo verholpen, maar hoort niet. verder niets te klagen hoor.
Pluspunten
Goed advies na telefoongesprek over frame maat fiets, Zeer goede bezorg service. groot aanbod leverbare fietsen.
Pluspunten
Beste prijs, levering op moment dat het ons uit kwam ivm verjaardag en fiets netjes afgesteld afgeleverd. Top.
Verbeterpunten2 halen 1 betalen zou een leuke actie zijn :)
Pluspunten
Grandioos.Zelfs email verkeer heel snel en accuraat.Hulde.Het is top dat gedane afspraak nagekomen worden.Hartelijk bedankt.
VerbeterpuntenKan niet beter.
Pluspunten
Toen ik mijn nieuwe fiets eenmaal uitgezocht had en aanvullende informatie vroeg via internet kreeg ik de zelfde dag nog een goed antwoord. ook een telefoontje met enige vragen werd prima beantwoord. de fiets is op tijd en keurig afgeleverd.
Pluspunten
Snelle levering en leuke extra's
Pluspunten
Communicatie en duidelijkheid
Pluspunten
snelle levering, goed verpakt, leuk tijdschrift erbij
Pluspunten
correct,weten waarover ze praten;snelle afhandeling
Verbeterpuntendoe zo verder
Pluspunten
Mooie webshop. Goed te doorzoeken. Geen discussie over ruilingen / garantie. Perfecte klantenservice.
VerbeterpuntenVooralsnog geen op- of aanmerkingen.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Sneller levering, aantrekkelijk korting, mooie fiets
VerbeterpuntenGeen tips
Pluspunten
Snel, duidelijke informatie, goede service,
VerbeterpuntenAlleen je mag wat meer opvallen op het algemene internet. Je bent niet makkelijk te vinden.