Pluspunten
Pluspunten
snelle service
Pluspunten
Pluspunten
Mooi aanbod, duidelijke informatie en snelle levering! Ik ben dik tevreden.
Pluspunten
gevonden wat ik zocht
Pluspunten
Snelle levering, goed advies en goede service
VerbeterpuntenNee, ze doen het gewoon perfect
Pluspunten
Voor de eerste keer iets aan besteld. Scherpe prijzen, netjes geleverd binnen aanvaardbare tijd, Je moet je niet eerst aanmelden of registreren/account aanmaken. Gewoon factuur en leveradres invullen en klaar.
Pluspunten
Snel en compleet geleverd.
Pluspunten
De juiste onderdelen die ik zocht en vooral op voorraad. Zeer snelle verzending. Duidelijke website
Pluspunten
Correcte levering...misschien een dagje later dan aangekondigd, en ondanks de berichten dat 'PostNl' onderweg was met het pakje, maar 't was dan ook in België, wat mogelijks een verzachtende omstandigheid kan zijn?
Pluspunten
Uitstekende klantenservice!!
Pluspunten
Reageren snel op vrage, ruim aanbod. Gewoon hele goede service.
Pluspunten
Groot aanbod, duidelijke website, goede prijs
VerbeterpuntenEr zijn iets teveel mailings.
Pluspunten
-enthousiast -snelle reactie - klantvriendelijk - zeer behulpzaam
Verbeterpunten-
Pluspunten
Scherpe prijs van de fiets Duidelijke communicatie over bestelling en leveren en snelle levering! Mag ik ook nog een compliment maken aan de door jullie gekozen bezorgservice! Ik had een briefje opgehangen of ze de fietsen bij de buren wilde afleveren omdat onze zoons ze zo graag wilde zien en dat hebben ze netjes gedaan! Heel fijn!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, ga zo door!
Pluspunten
Prima service! Besteld product werd zonder gedoe op verzoek toch opgestuurd naar mijn huisadres ipv ophalen in de winkel, zonder verder kosten in rekening te brengen.
Pluspunten
Vragen worden snel en netjes beantwoord. Er wordt goed mee gedacht. Kennis van zaken. Prima alternatief wannneer iets niet geleverd kan worden.
VerbeterpuntenOnline voorraden goed weergeven ook bij grotere acties
Pluspunten
Groot assortiment Concurrerende prijzen
VerbeterpuntenLevering kan sneller
Pluspunten
Uitstekende service, scherpe prijsen en zeer goede levertijden.
Pluspunten
-duidelijke communicatie -snelle levering -mooie service na verkoop
Verbeterpunten-orders die worden verzonden beter nakijken, op fouten
Pluspunten
Prima geholpen met probleempje bij momentsleutel.
Pluspunten
Zeer tevreden over mijn bestelling. De sportkleding is snel geleverd en de kwaliteit is erg goed. Binnenkort plaatsen we weer een bestelling.
Pluspunten
snelle afhandeling.
Pluspunten
correcte info over product en over levering