Een tempered glas besteld voor telefoon. Na levering bleek deze gekreukt te zijn. Kreeg meteen een ander glas toegestuurd. Super
Je wordt lief te woord gestaan
Gemakkelijk bestellen, snelle levering. Top!
Eerst gevraagd of het telefoonhoesje wat ik uitgezocht had echt geschikt was voor mijn toestel, dezelfde dag antwoorde, direct besteld en 2 dagen later in de brievenbus. Perfect!
Ik koop hier vaken mijn accesoires en tot nu toe is altijd het gehele proces prima verlopen. Besteld, netjes bevestigd, ontvangen op de afgesproken tijd.
Snel en geweldig!
De producten die ik had besteld waren de volgende werkdag binnen. Er was een verkeerd telefenoonhoesje geleverd, maar na 1 mailtje was meteen de juiste verzonden, die ook de volgende werkdag binnen was. Knaldeals heeft daarnaast een ruime compensatie aangeboden. De volgende keer zal ik zeker weer bij ze bestellen.
Ik kan begrijpen dat men de dag van vandaag zijn geld wil verdienen. Maar als ik nu het hoesje neem dat ik aankocht en merk dat "exact" zelfde hoesje kan aankopen voor 3 euro op aliexpress(en geen verzendkost) en hier bijna 30 euro betaalde dan vind ik dit echt wel straf. Enige voordeel hier is dat het sneller geleverd wordt. Anyway je mag marge nemen maar blijf redelijk AUB
Beste Olivier, Bedankt voor je review op Kiyoh. De prijzen op onze site worden bepaald door meerdere factoren waaronder de inkoopprijs, dit wordt automatisch berekend. We doen onze best om zowel wat duurdere als betaalbare producten aan te bieden zodat er voor ieder wat wils is. Alle bestellingen, ongeacht Nederland of België worden kosteloos verzonden wanneer deze boven de 25 euro is. Daarnaast bieden we 6 maanden garantie op dit product. Welk hoesje aangeboden wordt op Aliexpress durven we helaas niet te zeggen. Het staat je natuurlijk vrij om te bestellen waar je wilt. Mochten we je nog ergens anders mee kunnen helpen dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team Knaldeals.com
Goede hoes voor mijn HTC U11 ben zeer tevreden, bedankt.
Perfect geregeld
Zie boven
beter kijken en lezen naar bestelling trouwens ik hebb andere site gevonden waar veel meer hebben en ook met eigen foto van mij jullie niks meer
Beste Daniel, We vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over je bestelling, ook omdat in je eerste mail je aangaf erg tevreden te zijn. Er zijn in totaal 3 bestellingen bij ons geplaatst met eigen ontwerpen, deze worden automatisch ingelezen door het systeem. Op ons laatste bericht met informatie over de levertijd hebben wij helaas geen reactie meer ontvangen en deze klacht is nieuw voor ons. Het staat je uiteraard vrij om te bestellen waar je wenst maar zou je nogmaals contact kunnen opnemen met onze klantenservice? Dan gaan we kijken wat we voor je kunnen doen. Met vriendelijke groet, Team Knaldeals.com
Superwinkel, supersnelle verzending en uitstekende producten.
Laat in de avond besteld, de volgende dag al thuis. Mooi hoesje voor mijn mobiel, precies zoals op de foto. Top
Goede service en advies. Omschrijvingen behorende bij artikelen zijn duidelijk.
Transparant, een aanrader
Vlotte afhandeling, correcte levering. Materiaal zoals gevraagd. Kortom: absoluut correct
Super service
Prima passend hoesje en redelijk op tijd geleverd.
Ik ben erg blij met mijn telefoon hoesje en ook nog super snel geleverd.
Ik heb al regelmatig bij knaldeals iets besteld en altijd was het product goed.
Het gestuurde voldeed volledig aan mijn wensen
Als ik toe ben aan een nieuwe telefoon hoort er ook een nieuw hoesje bij.Altijd goed bij knaldeals,leuke hoesjes en goede kwaliteit en om niet te vergeten goede service en komen hun afspraken na.
Gemakkelijk, efficient en prima
Hoesje voor mijn Samsung S10+ besteld,snel geleverd en goede kwaliteit