Pluspunten
Snelle levering, hele goede prijs en ook na bellen over iets onduidelijks een goede en gedegen uitleg!
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenBetere spullen, lukte niet om horlogeband in te korten, zelfs niet met 3 pinnetjes. Pinnen krom of braken af. Op hoogte ingesteld voor inkorten resulteerde dat pinnen tegen de verhoging aan kwamen.
Pluspunten
precies als belooft, en zo hoort dat,
Verbeterpuntenniet te bedenken.
Pluspunten
Snelle service en top levering
Pluspunten
Ik kreeg het bestelde product vlugger dan voorzien. Top!
Pluspunten
Super snelle servers en het product is kei goed
Pluspunten
Snelle levering en product ontvangen zoals omschreven. Zelfs de prijs was nog onderhandelbaar. Heldere vriendelijke communicatie
VerbeterpuntenFactuur direct meezenden.
Pluspunten
De informatie die ze op hun site geven klopt niet.De produkten die ze aanbieden worden helemaal niet geleverd
We vinden het vervelend voor je dat je niet tevreden bent over de informatie op onze website. Zoals ook al vermeld in de e-mail zijn de afbeeldingen om te laten zien hoe de hoes staat op die kleur telefoon. Het blijft dus gewoon een transparante cover. We hopen je hier nogmaals voldoende over geïnformeerd te hebben. Indien je wenst mag hij uiteraard gewoon retour. Met vriendelijke groet, team knaldeals.com.
Pluspunten
snelle service. mail ontvangen wanneer product weer te bestellen was
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Brievenbuspost.
Pluspunten
Goede service ,en op tijd.
Pluspunten
Alleen maar goed, afspraak na gekomen.(Had om e-mail gevraagd wanneer product weer aanwezig was)! Keurig netjes gekregen. Product besteld en de volgende dag in huis! Top!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Mooie spullen voor mooie prijzen! Supersnel bezorgd!
Pluspunten
Snel, zorgvuldig
Pluspunten
Snelle levering van bestelde artikel.
Pluspunten
Ruime keus, makkelijke site, eenvoudig bestellen en gratis bezorgd. Top!
Pluspunten
Keurige levering en op tijd!!!!
Pluspunten
Binnen paar dagen keurig bezorgd
Pluspunten
Makkelijk en snel besteld en geleverd.
Pluspunten
Ja ik hen heel tevreden met producten dank u wel
VerbeterpuntenNee hoeft niet het is goed bedrijf