Mijn bestelling werd snel geleverd voor een aantrekkelijke prijs.
Je krijg wat je ziet En netjes optijd verzorgd
Eenvoudige bestelprocedure, snelle en correcte verzending. Ik zou hier weer bestellen.
Heel vlot en in orde!
Ik vond de service leuk
Verkeerde pakje aangekrege retour aangevraagd en het pakje al 7x zelf terug in de brievebus gekrege ne mail gestuurd naar knaldeals maar krijg geen antwoord ik heb 11,50€ betaald voor het pakje terug te retourneren maar allemaal zonder succes !
Hallo Melissa, Bedankt voor het plaatsen van jouw beoordeling. We hebben je inmiddels meerdere mailtjes gestuurd met instructies over het aanmaken van een kosteloos retouretiket. We zien dat je nog geen retouraanvraag hebt ingediend. Gezien je wel op een aantal van die mails hebt gereageerd, lijkt het emailadres waarnaar we de mails sturen wel juist te zijn. Daarom willen we je via deze weg vragen contact met ons op te nemen of een retouraanvraag, zoals uitgelegd in de email, in te dienen. Met vriendelijke groet, Susan van Knaldeals
Scherpe prijs en snelle levering. Ga zo door.
Goede service en kwaliteit.
Goede snelle levering! Prijskwaliteit is ook top. Hier kan je met gerust hart bestellen.
mooie hoesje met portomonee en een snelle levering
Bedankt voor de snelle levering en is een uitstekende portemonee dank u
Op tijd geleverd, goede verpakking, kloeke hoes ligt goed in de hand. 1 nadeel: standalone enkel stevig bij grootste lengte 28+ cm horizontaal, bij breddte 18+ is de stand wankel en valt de tablet om. Spijtig ik lees o. a. de krant op deze laatste stand enoet een voorwerp gebruiken om de tablet rechtop te houeden
Snel verzonden en mooie prijs ga zo door
Superrrr
Ok
Zodra ik een samsung heb ga ik ook 1 laten doen. Want heb nu een Oppo en die hebben jullie nier
Alles prima gelopen.
We hadden eerst een samsung s21ultra hoes besteld die echt niks was en dat voor 34,94. We hebben toen een op knaldeals besteld voor 25 euro en die hoes is geweldig. Bezorging was ook snel en goed,al met al een prima deal.
> erg goed opgebouwde website > goed gestructureerd en goede indeling en groot assortiment van veel verschillende producten > zeer snelle levering en correcte en vlotte levering > zeer uitgebreid gamma producten van alle prijsklasse en voor heel veel verschillende merken en types smartphones > veel mogelijkheden tot betaling > heel veilige betaling - heel belangrijk ! -
Snelle levering.
ondanks ik zocht naar redmi 1 van alcatel kwam ik erachter dat xiaomi hetzefde model is ,dus helemaal tevreden .
works as designed ... delivery on time ... so state of the art
Fijne site en snelle levering. Zeer tevreden.