Pluspunten
Perfecte timing van levering Perfect product
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Pluspunten
Snelle afhandeling. Spul goed verpakt. Klantenservice erg vriendelijk en behulpzaam.
VerbeterpuntenMeer een tip: gebruik een andere vervoerder. Mijn ervaring leert dat DHL vaak te laat is met levering. Ook deze keer weer.
Pluspunten
Correcte service,vlotte afhandeling.
VerbeterpuntenZou houden!
Pluspunten
Leuke artikelen. Snelle levering
Pluspunten
Stipte levering + goede kwaliteit!
Pluspunten
goeie service, na verkeerde bestelling door mijzelf is het juiste artikel zonder kosten omgewisseld, topbedrijf!
Pluspunten
Bestelde producten niet kunnen traceren via DHL, klantenservice gebeld andere op gestuurd gekregen, als ik de andere toch kreeg mocht ik deze houden klasse service. Nu heb ik 2 producten!!
Pluspunten
Snel goede kwaliteit.
Pluspunten
Elk jaar bestel ik 2 cases voor mijn gsm. Altijd tevreden.
Pluspunten
Snel, goede prijs, kwaliteit, doen wat ze beloven al met al een top bedrijf
VerbeterpuntenZo door gaan!
Pluspunten
Supersnelle verzending in één woord een Superbedrijf
Pluspunten
Makkelijke website super snel gelverd.
Pluspunten
Desondanks het feit dat het product welke ik bij Knaldeals.com heb besteld niet naar behoren functioneert, ben ik uiterst netjes te woord gestaan. De klantenservice van Knaldeals.com handelt adequaat en komt met passende oplossingen. Veel lof naar de wijze waarop er gehandeld is in deze!
VerbeterpuntenKwaliteitscontrole uit (laten) voeren op assortiment?
Pluspunten
Zeer vlotte afhandeling en het originele samsung product wat in de winkel niet meer te verkrijgen is. Top !!!
Pluspunten
Goede klantenservice. Ik had nog niks betaald en had slechte producten besteld die ik gelijk kon weggooien maar hoefde niks te betalen.
VerbeterpuntenWeten wat voor artikelen je verkoopt
Pluspunten
Snelle correcte levering. Spullen waren goed beschrmd ingepakt.
VerbeterpuntenVond het niet fijn dat ik perse mijn voornaam in moest vullen op het formulier.
Pluspunten
Snelle verzending...goed verpakt...top product! Spigen hoesje s10. Desondanks de ruwe behandeling van de nederlandse post/bpost van mijn pakket is er geen schade aan het product. Dit is geheel te danken aan de manier waarop ze bij knaldeals het product hadden verpakt. Schade aan de knaldeals verpakking, schade aan de originele verpakking maar het hoesjes was 100 % onbeschadigd.
Pluspunten
Zeer te vrede.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Redelijke prijzen, snelle verzending, product in perfecte staat
Pluspunten
afspraak = afspraak
Pluspunten
Zeer snel geleverd
VerbeterpuntenKwaliteit van artikel zeer slecht