Pluspunten
Snel en correct
VerbeterpuntenGa zo door
Beschermglas gekocht voor Apple watch.bevestigd zoals voorgeschreven. Na 1 dag er afgevallen en stuk. In vuilnisman gegooid en geen compensatie omdat ik geen foto heb genomen
Pluspunten
Ze doen wat ze beloven
Pluspunten
Zoals de gevleugelde slogan van HG luidt : ´HG doet wat het beloofd `, dat is dan evenzo met Knaldeals. Aantrekkelijke prijzen in qualitieitsverhouding plus snelle levering houd de klant tevreden. Drie keer besteld bij Knaldeals en altijd netjes op tijd geleverd. Dus Knaldeals doet wat het beloofd :-) Groetjes, Eppie Timisela
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Ik zeg een score van 9. Dus er is ruimte voor vebetering. Maar welke weet ik niet.
Pluspunten
Prima. Duidelijke site. Snelle levering. Degelijke prijs. Ruim aanbod.
VerbeterpuntenIk heb een telefoonhoesje gekocht, ziet er top uit naar stinkt echt enorm. Flink chemische lucht (van de print?). Duurt een weekje voor het wegtrekt.
Pluspunten
kan geen negatieve punten bedenken, snel en perfect geregeld.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering
Pluspunten
Alles naar verwachting
Pluspunten
grote assortiment scherpe prijzen snelle verzending prima aftersales
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Doen gewoon wat er beloofd word. Netjes op tijd en een goed product die netjes verpakt is. Top
VerbeterpuntenGa zo door hoe jullie nu bezig zijn.
Pluspunten
Vlotte levering, goede prijs/kwaliteit
Pluspunten
Vorig jaar juli (2018) een wireless charger besteld. Heeft het nooit echt lekker gedaan, ene keer wel opladen, dan weer niet. Na 9 maanden toch eens contact gezocht of dit op te lossen was. Knaldeals heeft de mijne getest, en werkt bij hun perfect. Oplossing? U krijgt een andere van ons. Dit is service! Klasse!
Pluspunten
Dik tevreden. Goede prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
Eenvoudig een product te bestellen. Snelle en goede levering inclusief factuur
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Veel producten ..overzichtelijke site..leuke prijzen..super snelle verzending in perfecte verpakking
Verbeterpunten.....?
Pluspunten
Product zoals omschreven en de volgende dag op de deurmat dus lekker snel geleverd.
Pluspunten
Pluspunten
alles naar wens verlopen
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
Doen wat ze beloven. Snelle levering en goede retourzendingsinformatie.
VerbeterpuntenHandleiding bij de artikelen.