Super product
Weer perfect passend hoesje en screenprotector snel geleverd!
Ik heb onvoldoende rekening gehouden met het absoluut stofvrij maken van het scherm.
I send you that i get wrong product ,but i didnt get any reaction ,i never order frum you again. Thanks
Hello, We are very sorry to hear that you are so dissapointed in us. We are also a bit confused to be honest. When you informed us that you'd received the wrong cover, we asked you to send us a photo of the product you received. After you'd sent us the photo's, we informed you that there was no need to return the cover. We also asked you if we could send you the right cover, in order to fix this as soon as possible. Unfortunately, we still have not received a reply from you to our email. Please let us know if we can put in a new shipment for you. I'll also send you another email, just to be sure. Kind regards, Susan
Snelle levering, goed product
Goede kwaliteit en snelle levering. Telefoon hoesje naar eigen design ziet er goed uit en was super snel gemaakt.
Professionnel
Goede en snelle afhandeling
Hoesje besteld, niet duur, goede kwaliteit en lekker snel bezorgt! Top
Everything ok. fast and nice
Bestellen ging gemakkelijk en met 2 dagen in huis. Zoonlief helemaal blij met zn nieuwe sterke en stevige tablet hoes en mama ook.
Tevreden
Oké
Snelle service. Mooi product. Heel tevreden.
Beschermlaag werkt fantastisch op mijn Redmi Note 10. Blijft goed zitten, de aanraakgevoeligheid is hetzelfde als zonder beschermlaag! Degelijke kwaliteit. Aanrader.
Telefoonhoesje is ok
Pakket gewoon achter bloempot gezet, die bij de voordeur staat. Geen goede service. Had liever pakketje zelf opgehaald. Helemaal geen bewijs gekregen dat ik pakket had ontvangen, dus bij diefstal aan de voordeur had ik niks om te bewijzen.
Hallo Petra, Bedankt voor het schrijven van jouw beoordeling. We vinden het jammer dat je ontevreden over ons als verkoper bent natuurlijk. Je geeft aan dat PostNL het pakketje niet volgens afspraak geleverd is. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en we zullen dit ook zeker doorgeven aan PostNL. Het zou helpen als je hiervan zelf ook melding maakt bij PostNL. Hoe meer meldingen, hoe groter de kans dat het wordt opgelost! Groetjes, Susan
Telefoon hoesje en pasjeshouder in 1, heel mooi en stevig
Heel snel geleverd en kwaliteit
Vriendelijke en behulpzame klantenservice.
Was makkelijk te maken en te bestellen. Is heel mooi geworden. Werd op afgesproken tijd goed verpakt geleverd. Zeer tevreden.
slecht
Hallo Chris, Wat jammer te horen dat je een defect product hebt ontvangen! Dat is natuurlijk helemaal niet de bedoeling. Heel gek, maar ik kan in ons systeem geen bericht van jou hierover vinden. Kan dat kloppen? Op de pakbon die bij de bestelling zat, staat wat je als klant kunt doen wanneer je een defect artikel ontvangt. Al onze contactgegevens kun je vinden op de pakbon. We zien jouw bericht graag tegemoet en helpen je verder! Vriendelijke groet, Susan
Zeer tevreden snelle levering
Koekendoos gekocht, snelle service bedankt !!
Snel en netjes verzonden