Pluspunten
I dont even received my order.
Dear Vitor, We're very sorry to hear that you rated our services at a 2. We looked into the matter and see that your order left our warehouse on time. Unfortunately DHL seemed unable to deliver your order even though you left a notice that they needed to ring the right doorbell. You already spoke to my colleague regarding this matter. She informed you that your order is being returned to us. We expect to receive your returned order Wednesday or Thursday. As soon as we have received the package, we will send you a message to keep you notified. We will then send the order to you again with DHL because the package is too big to be send with PostNL. We can also send it to an alternative address. If you have any questions or remarks please do
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering Geen gedoe
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
VerbeterpuntenFolieke van mijn Apple watch bleef niet plakken, heb het zelf 1x geprobeerd volgens de stappen op het plan (heb wel al vaker dan 1x een folieke geplakt in mijn leven)! En lukt langs geen kanten trok het er gewoon weer helemaal mee af bij stap 2! Bij de andere 2 personen die ik het heb laten doen ook!!! Ik had evengoed €10 in de vuilbak kunnen gooien
Wat vervelend om te horen dat het product niet naar wens functioneerde. Graag crediteren wij jou het aankoop bedrag aangezien je recht hebt op een functionerend product. Zou je ons een e-mail kunnen sturen dan gaan wij het voor je afhandelen.
Pluspunten
snelle en correcte levering
Pluspunten
Makkelijk zoeken op gsm hoesjes, snel geleverd
Pluspunten
De gsm hoesje was heel erg goed maar de beschermglas is niet goed. Omdat als je op de scherm toets dan pakt t niet aan zijkant.
VerbeterpuntenKwaliteit verbeteren.
Pluspunten
Duidelijke site. Goede afhandeling van de bestelling. Goed op de hoogte gehouden van de vertraging wat betreft bezorging.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenCheck de artikelen alvorens deze te versturen. Twee maal hetzelfde artikel besteld met beide hetzelfde probleem...
Pluspunten
Mooi ruim assortiment en voor elke telefoon wel wat! Even voor 9 uur besteld en al redelijk snel een mail dat het de volgende dag zou komen.
VerbeterpuntenHelaas is het vervoersbedrijf DHL niet zo snel als Knaldeals zelf. Voor 9 uur besteld, volgende dag in huis! Helaas bij DHL dagen later geleverd door de ene sorteer fout naar de andere!!
Pluspunten
Snelle en probleemloze levering Mooie productie die ik elders niet gezien heb.
Pluspunten
Vlug gestuurd en precies wat ik bestelde, niet duur!
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit, leuke prijs
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Leuke producten voor een goede prijs en snelle bezorging
VerbeterpuntenTot nu toe niks