Pluspunten
Snelle levering. Prima Service!
Pluspunten
Stipte levering
Pluspunten
Duidelijke communicatie na bestelling. Vlotte levering. Ik had de verkeerde hoesjes voor mobieltjes besteld. Deze werden zonder problemen terug genomen en geruild voor passende hoesjes. Klantenservice is heel vriendelijk en reageert onmiddellijk. Zeker een aanrader!
Pluspunten
Artikel was snel afgeleverd. Zag er goed uit. Ben zeer tevreden.
Pluspunten
Snelle verzending, scherpe prijzen, goede klantenservice!
VerbeterpuntenRetouren niet naar postbus maar gewoon adres!
Pluspunten
Alles was positied
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede kwaliteit telefoonhoesjes voor een lage prijs
Pluspunten
Vriendelijke klantenservice medewerkers Snelle oplossingen bij problemen
VerbeterpuntenAan naambekendheid werken, ik had nog nooit eerder van jullie gehoord ;-)
Pluspunten
fast service! delivery on time!
Pluspunten
Correcte en snelle levering van de bestelde tablethoes. Hoes past precies en alle uitsparingen voor de knoppen zijn op de hoes aanwezig.
Pluspunten
Vriendelijke telefonische hulp Snelle levering
Pluspunten
Snelle levering en top service Mijn bestelde hoesje was na een week kapot en werd zonder problemen vervangen door een andere.
Pluspunten
snelle en correcte levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering. Precies wat ik nodig had
Verbeterpuntenietsjes minder was dat online stond dat er producten op voorraad waren, maar één van de producten die ik nodig had voor mijn telefoon werd een paar dagen later geleverd. nu wel twee keer verpakkingsmaterialen nodig. volgende keer misschien even overleggen met de klant of alles in één keer geleverd moet worden of dat het in twee keer verstuurd moet worden. ik had er namelijk geen moeite mee als ik iets langer had moeten wachten.