Pluspunten
Snelle levering en een uitstekende service!
VerbeterpuntenTot op heden geen enkel negatief punt te melden!
Pluspunten
good
Pluspunten
Hele snelle en goede service
Pluspunten
snel ,corect
Pluspunten
Snelle levering. Goed product.
Pluspunten
We hadden een kleine misverstand met de zending, maar dit hebben zij HEEL snel opgelost. Ze houden rekening met de wensen van de klant en hebben een fantantastisch klantenservice, een echte aanrader!
excuses voor het ongemak. De informatie stond bij ons in het systeem verkeerd. Dit is natuurlijk geen excuses. Maar we gaan vandaag de juiste naar jou versturen en zullen het aankoop bedrag van 1 aan je crediteren. Met vriendelijke groet, Team Knaldeals.com.
Pluspunten
Het product, een telefoon hoesje, was wat ik besteld heb en snel verzonden.
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Het telefoonhoesje was in perfecte staat en voldeed volledig aan de verwachtingen.
Pluspunten
Site is duidelijk, levering zoals aangegeven, het aanbod.
Pluspunten
Snelle levering, korting op artikel
Verbeterpunten??
Pluspunten
snelle en correcte aflevering.
Pluspunten
Snelle levering! Top!
Pluspunten
Mijn bestelling had ik te vroeg besteld bij Knaldeals.nl. Ik had mijn product waar de bestelling voor diende nog niet in huis, en dat zou pas binnen zijn als de retour periode over zou zijn. Dit gemeld bij Knaldeals en gevraagd wat ik hiermee moest. Een vriendelijke medewerkster van Knaldeals gaf de oplossing dat de retourperiode wat kon worden verlengd tot dat ik het product in huis had, maar zei ze nog wel niet tot december. Was ook niet de bedoeling. In ieder geval wel mooi dat er wordt mee gedacht met de klant. Vandaar de 5 sterren. Helemaal TOP.
VerbeterpuntenVoor mij was dit een aangename oplossing.
Pluspunten
goede producten en snelle en correcte levering.
Pluspunten
VerbeterpuntenHoesje lijkt niet eens op de foto Screenprotector is aan de kleine kant
We vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met de geleverde producten, we hebben je een e-mail gestuurd met de vraag of je een foto kan sturen van de ontvangen producten, wellicht heb je de verkeerde gekregen. We gaan graag samen kijken naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Knaldeals.com