Pluspunten
Product is geleverd.
VerbeterpuntenArrogante, onbeleefde medewerker gesproken toen ik een klacht wilde indienen. Product geleverd dat niet deed wat het beloofde, maar ook geen verantwoordelijkheid vanuit het bedrijf om het op te lossen.
Beste Nynke, we vinden het vervelend om te horen dat je ontevreden bent over onze service. Echter is het product dat jij gekregen hebt gewoon juist. De screenprotector dekt nou eenmaal maar tot de gebogen raden. Wij moeten ons aan de voorwaarden houden en dat betekent wanneer eenmaal een product in gebruik is genomen je het niet meer retour kan sturen. Zoals ze bij thuiswinkel ook wel zeggen: Je mag het product bekijken zoals je ook in de winkel zou doen. Helaas kunnen wij in dit geval niet tot een oplossing komen. Wederom onze excuses voor het ongemak. Team Knaldeals.com.
Pluspunten
Snel binnen en makkelijk te bestellen
VerbeterpuntenGeen feedback, verbeterpunten. Gewoon zo doorgaan
Pluspunten
Hele snelle levering goed verpakt en product goede kwaliteit
Pluspunten
B
VerbeterpuntenVerdiend, alles zoals men ziet en snel en correct.
Pluspunten
Snelle en correcte service!!
Pluspunten
Snelle levering. Goede kwaliteit product.
Pluspunten
Alles naar wens en snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering, alles naar wens
Pluspunten
snel+juiste product
Pluspunten
Snelle verzending. Goede productbeschrijving.
VerbeterpuntenBij combinatie aanbiedingen (bijv case en screenprotector) zou het fijn zijn om van te voren te weten of de combinatie past.
Pluspunten
Altijd snel contact en uitstekende service!
Pluspunten
Prima, vlot en compleet!
Pluspunten
snelle levering en goede producten
Verbeterpuntennee
Pluspunten
super snelle turbo verzending
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke afhandeling
VerbeterpuntenInvoer BTW voor facturatie? Melding indien leveren niet mogelijk is wegens nog niet in stock? Heb ik dienen na te vragen.
Pluspunten
Snel en goed geleverd
Pluspunten
Snelle service. Goede kwaliteit
Pluspunten
Snelle levering. Perfect
Verbeterpuntengeen
De producten die ik gekocht heb werken niet. Twee van het zelfde gekocht.