Pluspunten
als er iets mis gaat met de bestelling, verkeerde producten oid. doen ze niet moeilijk om het om te ruilen, krijg daarbij ook nog het nodige advies. prettige medewerkers. en is iets niet goed dan krijg je je geld terug. en achteraf betalen is ook fijn.
Verbeterpuntensoms verkeerde ivm. dat is jammer, maar niet iedereen kan alles weten.
Pluspunten
Vlugge en correcte levering.
Pluspunten
5 sterren voor de klantenservice! Hetzelfde voor het aangekochte artikel komt exact overeen.
VerbeterpuntenMss het zichtbaar maken van status verzending; vertrokken;onderweg;levering voorzien op...
Pluspunten
Betrouwbaar
Pluspunten
Snelle en duidelijke correcte service
VerbeterpuntenGa zo door.
Foutieve levering van één item, wordt zelfs in vraag gesteld nadat ik dit per email heb gemeld.
Wat vervelend om te horen dat jij het verkeerde item hebt ontvangen. We gaan onze klantenservice vragen om contact met je op te nemen zodat dit zo spoedig mogelijk word opgelost. Nogmaals onze excuses. Met vriendelijke groet, Team Knaldeals.com
Pluspunten
Na 1 dag screenprotector kapot, hiervan een foto gemaakt en gemaild naar ze. Binnen 3 dagen lag er een nieuwe op de deurmat
Pluspunten
Snelle levering , goede service !!
Pluspunten
snel en juiste product geleverd
Pluspunten
Snelle levering en volledige Info over de bestelling.
VerbeterpuntenGeen
Geen track en trace + levertijd was 3 dagen later dan er eerst op de site stond. Prijzig voor een plastieken hoesje met een wazige beschrijving waaruit je zou afleiden dat het uit hout gemaakt zou zijn.
Pluspunten
Super service na verkoop, een echte aanrader.
Pluspunten
Zeer snel telefonisch contact. De persoon aan de telefoon had gelijk een antwoord op mijn vraag en kwam professioneel over. En wilde na het gesprek ook tegemoet komen met een leuke korting. Een aanrader!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles is prima verlopen, de besteling ging soepel en de levering had ik de volgende dag al in huis. Dus alles bij alles een fijne service niets op aan te merken.
VerbeterpuntenHeb niets negatiefs te melden of te verbeteren. Ga zo door Knaldeals.com
Pluspunten
Een 10 perfect
Pluspunten
Veel keuze uit leuke prints op hoesjes. Snelle levering en uitstekende service, ook wanneer het product niet aan de verwachting voldoet. Werd direct netjes opgelost en geld geretourneerd.
VerbeterpuntenProduct controleren op kwaliteit, bijvoorbeeld of de print van hoesje goed bevestigd is.