Pluspunten
Snelle levering en goedkoper dan in de reguliere winkel
Pluspunten
goede producten
Verbeterpuntenbezorging door DHL was heel slecht
Pluspunten
Snel geleverd en goede kwaliteit
VerbeterpuntenEnkel de glasplaatjes waren niet correct op de site staat glas maar zijn gewoon drie dunne plastiek beschermfolies .
Pluspunten
Fast Easy Cheap Good clear delivery timings
Pluspunten
Snel geleverd en goeie prijzen
Pluspunten
Onovertroffen klantenservice! Ik had een bestelling gedaan maar was in de haast vergeten de korting te regelen (door eerst aan te melden). Geen probleem, bestelling annuleren, aanmelden en weer bestellen, nu met korting. Het geld van de geannuleerde bestelling stond enkele dagen later weer op mijn rekening. Bij die bestelling zaten o.a. 3 tempered screen glass protectors. Deze heb ik, door tijdgebrek, ruim een maand later geopend om te kunnen toepassen op de tablets/smartphone. Eentje bleek toen volledig gebarsten te zijn. Volgens de voorwaarden zou je gelijk na levering de producten moeten bekijken en evt. binnen 24 uur reclameren. Toch maar een telefoontje aan gewaagd en zonder enig sputteren werd mij gevraagd via e-mail een foto te sturen van de nog niet gebruikte protector en enkele dagen later had ik een nieuwe in de bus. Ik zal zeker alles wat ik via Knaldeals.com kan bestellen ook zeker daar doen!
Pluspunten
VerbeterpuntenVerkeerde product besteld in de nacht. Per direct een mail erachter aangestuurd of ze het konden weizigen . Volgende dag is het pakketje gewoon opgestuurd en daarna kreeg ik pas een mail dat het niet meer kon geweizigd worden omdat het al was verzonden. Mevrouw heeft niet gezegd dat terug sturen en ruilen kan.
Pluspunten
Correcte bestelling en afhandeling
Pluspunten
Correctie en snelle aflevering van het bestelde
VerbeterpuntenIk zou niet weten wat er nog verbeterd moet worden
Pluspunten
Klantvriendelijk, uitstekende service
VerbeterpuntenDoor waarschijnlijk drukte bij postnl lange verzendtijd
Pluspunten
snelle levering en natuurlijk een product, dat aan mijn verwachtingen voldoet.
Pluspunten
Snelle bezorging :-)
Pluspunten
Er was een probleem met de bezorging van het pakketje en toen hebben ze heel netjes dit afgehandeld en een goede oplossing bedacht met aardige klantenservice daarom 5 sterren!
Pluspunten
Super handig te bestellen, dag er ns geleverd. Prima allemaal.
Pluspunten
Zeer snelle levering.
VerbeterpuntenTop, ga zo door.
Pluspunten
Snelle levering en voldoende keuze.
Pluspunten
zeer tevreden