Vlotte levering
Mooie hoesjes, snel geleverd en mooie kwaliteit!
Ik had een gepersonaliseerde muismat besteld, maar toen hij aankwam zag ik dat er een drukfout in zat (blauwgrijze vlek). Ik mailde de klantendienst hierover die meteen de fout inzag en dezelfde dag nog een nieuwe muismat liet opsturen. 2 dagen later kwam de goede muismat toe en hij ziet er fantastisch uit!
Netjes en op tijd ontvangen!
Het is de eerste keer dat ik via jullie bestelde en het is heel goed meegevallen.
Mijn zoon is er heel blij mee.
Goede service en een goede producten geleverd
Perfectie bestaat niet, maar wanneer ik een product bestel bij jullie, klopt de beschrijving en is het artikel ideaal. Ideaal wanneer je rekening dient de houden met schermen, ingebouwd in het dashboard en zo de luchtroosters enigszins afdekken. een aanrader dus.
Alles prima geleverd
Geen medewerking ivm retour zending die ik per ongelijk 2x betaald heb, daar ik nog nooit iets terug heb moeten sturen , en niet wist dat er kosten aan verbonden waren ; { mijn fout } Wel hele goede ervaring met het bedrijf Returnles die mij meteen een E-mail gestuurd hebben , en wel alles in orde gebracht hebben !!
Hallo Christel, We vinden het jammer te lezen dat je het gevoel dat wij niet mee wilden werken. Helaas was dat in dit geval gewoon systeemtechnisch niet mogelijk; wij kunnen niet iets crediteren dat niet aan ons betaald is. Fijn dat je er uit bent gekomen met Returnless. Zoals we al aangaven, loopt de betaling van de retouren niet via ons, maar via hen. Vandaar ook dat we jou per mail hebben doorverwezen naar Returnless. We hopen dat dit iets meer duidelijkheid geeft. Met vriendelijke groet, Susan van Knaldeals.com
Snel en keurig bezorgd
Ok in orde
Snelle service en heel mooi hoesje
Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit
Snel en goed!
Goed product en snelle levering
Scherpe prijs snelle gratis verzending perfecte pasvorm.
de ene dag besteld ,de volgende dag in huis .fantastisch.
de ene dag besteld ,de volgende dag in huis .fantastisch.
Ik bestelde een hoesje maar dit kwam maar niet toe. toen ik een mailtje stuurde vertelden ze dat mijn adres niet juist was. Ze stuurden me door dat ik zogezegd mijn mail adres invulde en dat het daarom niet toe kwam. Ik bestelde reeds eerder en dan was er geen enkel probleem...Terugbetaling kan enkel als ze het retour krijgen en anders ben ik mijn geld kwijt. Hun advies, bestel een nieuw. Niet echt correcte praktijken moet ik zeggen