Pluspunten
snel snel sneller dan snel bezorgd super!!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Snelle en duidelijke levering
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Prima kwaliteit van het Garmin Vivosmart bandje inclusief montage gereedschap. Keurige, snelle afhandeling van de bestelling.
Pluspunten
Supersnel geholpen nadat er iets niet goed was aan mijn bestelling. Perfecte service!
Pluspunten
Goede levering Heel mooi product (originele Nokia cover), nergens anders gevonden?!
VerbeterpuntenGeen Naam schept niet veel vertrouwen maar ik ben tevreden, haha
Pluspunten
Her was supersnel en netjes ingepakt.
Pluspunten
Alles perfect.....
Pluspunten
Snelle afhandeling, veel betaalmogelijkheden, scherpe prijzen
Pluspunten
Prima artikelen tegen betaalbare prijs en hele Snelle levering. Ben daarom erg tevreden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering goede service.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering tegen een zeer scherpe prijs!
VerbeterpuntenDe bestelde rugged case voor mijn Xperia Z5 premium was van een iets mindere kwaliteit dan verwacht.
Pluspunten
VerbeterpuntenHet product kwam een dag te laat aan volgens de vermelding op de website. Hier werd ik niet van op de hoogte gebracht, noch had ik een track&trace code gekregen om het pakket te volgen. Daarnaast was het product gewoon beschadigd! Ik had een glasje voor op mijn smartphone besteld en hier zaten gewoon al 2 barsten in! Dit product kostte me 18 euro en is niet meer te gebruiken. Echt schandalig... Nooit meer bestel ik hier, geen aanrader.
Beste Erika, We hebben inderdaad vernomen dat de screenprotector defect is bezorgd. Dit is natuurlijk erg vervelend. Daarbij heb je aangegeven dat de bestelling ook nog te laat is bezorgd. Dit is echter niet het geval, want wij hebben duidelijk op de website aangegeven dat de verzending naar België 1-3 werkdagen duurt. De bestelling is bezorgd op de tweede werkdag. Wij hebben dit proberen uit te leggen en op te lossen, alleen bleek al snel dat je niet tevreden bent over onze webshop. We hebben er daarom voor gekozen om het aankoopbedrag te crediteren. Dit is inmiddels ook gebeurd. We hebben nog geprobeerd telefonisch contact op te nemen, maar hier had je geen behoefte aan. Met vriendelijke groet, Team Knaldeals.com
Pluspunten
Goed en correct geleverd. Niets gebroken aan de producten die ik heb besteld.
Pluspunten
gewoon goed
Verbeterpuntengeen