Pluspunten
Alles was perfect geleverd!
Pluspunten
Knaldeals houdt je goed op de hoogte en heeft een snelle levertijd
Pluspunten
Goede levering en materiaal goede staat
Pluspunten
Na pech met een eerste levering hardglas voor een sporthorloge binnen 24 uur gratis een nieuw exemplaar ontvangen. Super service!
Pluspunten
Zijn vlot geholpen. En de bestelling was netjes bezorg.
Verbeterpunten0
Pluspunten
Eerlijk
VerbeterpuntenBezorg dagen geranderen
Pluspunten
Snel en goede service
Pluspunten
Zeer tevreden woensdag besteld vrijdag reeds geleverd top bedrijf ik raad het iedereen aan ook via de chat voorafgaand aan mijn bestelling was alles duidelijk en goed uitgelegd knaldeals doe zo verder jullie zijn top
Pluspunten
Nette prijs snelle levering.
VerbeterpuntenDe beschrijving sluit net niet helemaal aan op het product.
Pluspunten
vlotte afhandeling/bezorging van mijn bestelling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Uitstekende en snelle service. Alhoewel volgens Google Maps de te overbruggen afstand tussen Lichtenvoorde en Kapellen een goede 210 km is, was de stick reeds half in de morgen hier ter plaatse! Fantastisch. En de stick, een Spigen, die houd je met plezier vast. Voelt zeer goed aan, en is van degelijke kwaliteit. Hij werkt uitstekend. Een aanrader!
Pluspunten
Er is iets mis gegaan met de brievenbuspost dus ik heb daarover contact opgenomen. Knaldeals heeft zeer snel gereageerd op mijn "klacht" en het betreffende product is z.s.m. opnieuw verzonden. Topservice!
VerbeterpuntenHet zou super zijn als het ook mogelijk is om een pakketje (geen brievenbuspost) opgehaald zou kunnen worden bij een PostNL punt