Top, zoals ik het verwachte!
Heb een hoesje met de opdruk van mijn dochtertje en mij laten maken. Toen ik deze thuis kreeg was ik er echt meteen super blij mee! Good quality ❤️
precies gehad wat ik wilde
Kwaliteit voor een mooie prijs
Wat wil een mens meer?
Snel en correct !!! Top
helemaal volgens beschrijving en beste prijs online (in mijn geval)
Mooi en handige combi van portefeuille, portemonnee en telefoonhoes.
Als ik het retour wil sturen moet ik ook nog verzendkosten betalen en vervolgens werkt het label niet, moet ik het ook nog bij een PostNL punt gaan brengen!!! Zeer slechte service!!!
Beste Pieter-Jan, We vinden het vervelend dat je ontevreden over ons bent. Het door jou bestelde artikel past inderdaad niet, omdat je het verkeerde product hebt besteld. Hoewel wij daar niets aan kunnen doen, vinden we dat natuurlijk wel vervelend voor je. Daarom hebben we jou ook aangeboden het artikel voor je om te ruilen. Wanneer producten door ons toedoen foutief of defect zijn geleverd, nemen wij de retourkosten altijd voor onze rekening. Echter is er in dit geval geen foute bestelling door ons geleverd. We horen graag nog van je of we het artikel voor je om kunnen ruilen voor het product dat wel geschikt is voor jouw toestel. Met vriendelijke groet, Susan
Bestelling, klanten-service, kwaliteit, alles naar wens. Toppie.
Voor de 1e keer iets besteld maar is zeker aan te raden. Keurig verpakt en alles op tijd
Helaas mijn product beschadigd aangekregen, contact opgenomen, en direct een nieuwe toegestuurd gekregen. Goede service.
Super mooi en handig dat je direct ziet dat het jou telefoon is.
Te kleine gsm hoesje ontvangen, foutje bij leverancier zelf maar toch vind spijtig
De artikelnummer klopt niet met de pakbon. En dat niet willen toegeven door het feit dat ik mijn artikel uitgepakt hebt. Wat heeft dat mee te maken? Ja ik had eerst moeten controleren dat mijn artikel wel die van de pakbon was en ik heb die uitgepakt. Ja, maar ik geef het ten minste toe...
Beste Frederic, We vinden het jammer dat je ontevreden bent. Zoals we al hebben uitgelegd, heb jij een product besteld dat niet geschikt is voor de tablet die je hebt. We begrijpen dat je de namen van tablet modellen erg veel op elkaar lijken, maar daar kunnen wij helaas weinig aan veranderen. Klanten bestellen vaker producten voor een verkeerd model tablet of telefoon. Meestal kunnen we die producten gewoon omruilen voor het juiste product als deze ongebruikt zijn. Gebruikte screenprotectors kunnen we helaas niet meer voor klanten omruilen. Je mag altijd contact met ons opnemen als je twijfelt over welk product geschikt is voor jouw toestel. Met vriendelijke groet, Susan
Snel, goed verpakt en de goedkoopste…
Voor mijn moeder een hoesje ontworpen met de foto van haar achterkleinzoon erop en dir was zó leuk dat ik 'm voor mezelf ook gelijk heb besteld.
Boven verwachting snel mijn foute bestelling hersteld !
Snelle levering ziet er precies zo uit als dat je uitgezocht heb goede kwaliteit
Jullie komen de belofte vandaag besteld morgen in huis niet na. Het heeft 6 dagen geduurd. Ipv 1
TOP van bestelling tot levering tot service na verkoop!
zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
Vlug en goed!!!!
Zeer tevreden. Heel snel geleverd en blij met het resultaat.Ik had een blik met foto .Precies zoals verwacht.