Goedemorgen, Bedankt voor je review op Kiyoh.com. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over je hoesje. Je geeft aan dat het hoesje voor de 5G 1-2 mm te groot is. Welke versie van de Samsung Galaxy A52 heb jij? De 4G of 5G versie? Hier zit namelijk qua formaat een verschil in. Indien je hier nog vragen of hebt, mag je contact opnemen met ons via de mail, [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Knaldeals.com
Originele beoordeling
Hoesje voor A52 5G is 1-2 mm te groot, blijft niet zitten.
Kwalitatief Snelle levering Product volgens verwachting
Hele behulpzame klantenservice. Ben hier terecht gekomen na een defect aan een telefoonhoes en ben binnen een paar minuten geholpen. Allemaal gemakkelijk te bespreken via whatsapp.
Netjes op tijd geleverd.
top
Snelle levering en heel goede kwaliteit
Hoesje heeft een super goeie kwaliteit en wordt heel snel geleverd!! Heel erg blij mee oprecht !!
Het is een mooi en goed hoesje voor weinig geld
Heel snel , goedkoop
ordernummer 1516850 werd geretourneerd was verkeerd product/werd teruggezonden/nu nog wachten op de terugbetaling..
Top!!
Beantwoordt aan de verwachtingen.
Snelle en correct levering
Makkelijk om te bestellen . Snelle levering . Perfecte kwaliteit.
doet niet wat ervan verwacht werd ,wel snelle levering
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over ons product. Zou je ons een mail kunnen sturen met je klacht (eventueel foto's bijvoegen indien dit van toepassing is op de klacht) en vermelding van je order- of bestelnummer? Dit mag je mailen naar [email protected]. Dan gaan wij het met je oplossen. Met vriendelijke groet, Knaldeals.com
Bestellen ging makkelijk, goede prijzen en snel geleverd.
Goed verzorgd en ook goed van kwaliteit !
nou zo als ik al zij vandaag besteld morgen in huis en dat klopt en dat vind ik wel zo netjes prima
Mooie en gebruiksvriendelijke producten. Telefonisch en per mail goed geholpen bij mijn keuze.
Snelle levering, origineel product
prima in orde goed en goedkoop en snel geleverd
Omschrijving komt niet overeen met het product
Snel en correct
Het product voldoet aan de verwachting en werd de volgende dag al geleverd. Top.