Vond mijn artikelen dat ik zocht makkelijk op de website. Het afronden gaat soepel en de artikelen werden bezorgd volgens de afgesproken tijd.
Snel en nettjes geleverd
Snelle en goede levering en service
Vanaf het begin van mijn bestellen tot ontvangen van mijn bestellen was heel goed. Ik vindt het goed als je wat online besteld en ze komen naar hun afspraak. Een paar dagen daarna had ik hem in huis. En Knaldeals.com heeft dat zojuist gedaan. Mvg, K.B.
Het artikel is prima en de levering was snel. Klantendienst is ook heel correct.
Originele beoordeling
Ik bestelde een bundel van 44€. Het glaasie niet meegezonden. Artikel was echt lomp en niet mooi dus retour. Vanuit België is dat met trac&trace 17€ zonder 8,95!Na 10 mails negeren ze pertinent mijn vraag naar het glas voor mij iphone. Een omruiling aangevraagd aangezien ik vrees voor de terugbetaling. De omruiling kreeg ik binnen maar dit was best veel goedkoper. Geen verekening, geen ticketje.. en geen woord over het andere hoesje! Ik bestelde bij smartphonehoesjes nadien en wat een verademing! Ik koop hier nooit meer, echt! Oplichterij noem ik dit.
SuperB
Echt goed. Telefoonhoesje is zoals op de site werd getoond. En volgens afspraak de volgende dag bezorgd.
De Nokia back-covers pasten precies, waren zeker niet duur en razendsnel in huis. De volgende dag al!!
Snelle levering. Paste in brievenbus. Helaas was de screenprotector gebarsten. Heb dit gemeld, de volgende dag al een nieuwe screenprotector gratis ontvangen in stevige doos nu. Top!
Snel geleverd, goed produkt, goede prijs. ik kan niks negatiefs verzinnen..;)
Helemaal niet ontvangen zoals op de site gezegd werd, werd daarna wel kostenloos opnieuw verzonden door knaldeals dus wel tevreden over hun service.
Goedemorgen, Bedankt voor je review op Kiyoh.com. Vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Heb je hierover al contact opgenomen met onze klantenservice? Zij kunnen het namelijk voor je oplossen. Je mag een mail sturen naar [email protected]. Dan gaan wij het voor je oplossen. Met vriendelijke groet, Team Knaldeals.com
Originele beoordeling
Helemaal niet ontvangen zoals op de site gezegd werd
Super kwaliteit de note 20 hoesjes zeker een knaldeal van €24,95 voor €5 en maar €1,95 verzendkosten en volgende dag al in huis gewoon top en had gelijk 2 verschillende kleuren besteld zeker voor zo'n prijs
Spigen hoesje besteld voor iPhone 13 Pro Max. Dit bleek bij andere webshop waar ik het had gepreorderd niet binnen de verwachte termijn leverbaar. Toen rechtstreeks bij knaldeals.nl besteld. Levering zoals toegezegd al een dag later, met PostNL met tracking. Heel positieve ervaring!
XERKER VAKER BESTELLEN
De tabletcover past perfect , is op een heel redelijke termijn afgeleverd dus ja ik ben best tevreden. Jammer vind ik wel dat je geen track and trace hebt dus je hebt even geen idee waar je pakje zit.
Volgende keer zal ik weer iets bestellen bij knaldeals
super aanbieding snel geleverd niets mis mee
dik in orde.
snelle goede levering
Snelle levering. Mooie hoes en prima SD kaart.
Tevreden over het produkt. Snelle bezorging en makkelijk te volgen via track & trace
Service rapide Fiabilité