Bestelling snel gekregen, product precies zoals ik verwacht had!
very good
Ben echt blij met mijn foto hoesje en goed koopste ik zal iederen aanraden
Erg tevreden met het robuuste horloge bandje. Zeer geschikt voor een actief leven.
Heb snel mijn hoesje ontvangen en de prijs was ook in orde.
Bestelling, levering, artikel allemaal top.
Mooie afwerking, uitstekende kwaliteit
prima winkel
Volgende dag al binnen! Alles zat netjes in de verpakking. Kan weer mooi gebruik maken van mijn telefoon.
Het was zeer goed verpakt
Prijs-kwaliteit en levering super
Een website waar je tegen een goede prijs ICT apparatuur kan kopen.
Ik had snel een bumper voor mijn nieuwe werktelefoon nodig, en vond deze vrij eenvoudig op de website.
Binnen 2 werkdagen geleverd en echt hele nette kwaliteit. Eerste keer maar zeker niet de laatste keer!
meer heb ik niet toe te voegen
Snelle levering, netjes verpakt en goede kwaliteit van de bestelde artikelen. Hierdoor verliep de aansluiting van de oude gameconsole met de nieuwe tv goed en is de beeldkwaliteit tijdens het spelen perfect.
Een prima horlogeband ter bescherming van mijn nieuwe Apple Watch SE. Gezien de prijs van Apple bandjes inderdaad een knaldeal.
Alles ging heel prettig zoals verwacht.
Was 1 protector te weinig geleverd. Op de doos stond dat er 2 in moesten zitten net als op de bestelling. Zonder gezeur werd er een extra protector afgestuurd. Helemaal top!
❤️
Betrouwbare verkoper.
Ik had een wireless oplader besteld zonder voeding omdat ik veel voedingen thuis had liggen. Bij aankomst werkte mijn voeding niet. Met persoonlijk contact werd uiteindelijk een nieuwe gestuurd met de juiste voeding. Waar maak je dat nog mee, persoonlijke aandacht en geweldige service?
Vlotte levering mooi gelukt met de foto. S heel blij mee